Ne írj ilyen csúnyákat, mert a lapos föld hívők eret vágnak magukon! 4100-nàl sajnáltam hogy 3930-on kihajítottam a maradékot, most boldogan veszegetem vissza, csak ne lennének azok a “hülye költségek”! 😅
De ha nem oldódik meg a probléma, akkor is szükség van a benzinkutakra meg mindenre és majd jön az osztrákoktól ami jön stb. A gazdaság meg beáll a földbe, OTP baszhatja a hiteleit az egész régióban, ez most kihat mindenre.
Eddig meg az volt a baj, hogy a barátságon jön, legalábbis sokan ezt tartották a legnagyobb kockázatnak, ezért is volt ennyire alúlértékelt. Most átrendeződés látható ami kockázatos, de hosszú távon lehet inkább a megoldást láthatjuk, nem egyszerű most a szitu én értem az eladási és vételi szándékot is.
Fura de mára már emelkedés várok, meglátjuk. Ha elindul az olaj az adrián, akkor az hosszabb távú kockázatkiárazódás lesz. Orosz meg könnyen lehet örökre elveszítik a eu piacát, Kína persze mindent is megvesz, de majd meglátják, hogy ők sem egyszerű tárgyalópartnerek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.