Köszi!Az még jobb !Akkor addig még 1v2 pakkot még veszek csak legyen elég remegőkezű aki adja majd.Szakaszosan veszek ez a legfontosabb mindenkinek ajánlom
Szaladnak itt páran a vonat után, mert lekésték, vagy túl korán leszáltak. Most még remélik, hogy visszatolat értük. Nincs ezzel baj, előfordul. Csak a vonaton ülőket nem kellene hülyézni! Mert még ki öltik a nyelvüket. 😜
Lehet reménykedni mély korrecióban, nem tiltja a szabályzat. Ugyanakkor garancia sincs rá, szóval lehet nem lesz olyan mély! Ez még csak a 4. hullám. Nem kell hogy mély legyen. Mindenki tegye tétjeit, belátása szerint. A legfontosabb long szempontból, hogy a 3. hullám elment 4128-ig, és ez nagyon jót jelent. :)
Most vettem 1 csomagot.Mikor decemberben előreszóltunk hogy ugrás lesz akkor is hülyére vettek minket.Most hogy 4000 alá néz és erőt gyűjt meg megint hülyék lettünk.Én ma is vettem 1 csomagot.Pénteken jelent az otp vele fogunk menni karöltve 4000 felé.
Hi... Mi ez a xar már megint??? 5000?? Eltűntek a nagy pengék.. Izzik a papír...legalább 4000-re rakjátok vissza..szégyen amit művel megint..és ugye bár nem ismerjük ezt a szemetet...és a legjobban teljesítő blueeeeee..... Szép napot.....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.