Igen. Elvileg nem kellene MOLnak osztalékot fizetni hanem befektetni. DE számít az osztalékra a sok MOL részvénnyel kistafirungozott alapítvány. Lehet lesz egy 200Ft-os kompromisszumos osztalék és a horvát finomito eladása is képben lehet. Horvátok nagyon személyesre veszik a figurát főleg mivel kemény pereket vesztettek ennek kapcsán.
van egy excel táblám, ahol gyűjtöm ezeket a fantasztikus elemzéseket és mellette pontozom, hogy bejött-e vagy sem... diplomatikus leszek: elég vegyes képet mutat, inkább olyan jóslás kategória ez még egyelőre
-Jó napot!-Erste:-Nagy küzdelmet folytat a MOL, hogy a 200 napos mozgóátlag fölött stabilizálódhasson az árfolyam, egyelőre azonban inkább vesztesére áll a részvény ebben a harcban. Az MACD hamarosan eladási jelzést adhat, így, ha eddig nem tudott a mozgóátlag fölött stabilizálódni az árfolyam, akkor ez a következő napokban aligha fog bekövetkezni. Más fronton is nagy harc várhat a MOL-ra, ugyanis eladósorba került a bolgár finomító és eladósorba kerülhet a szerb finomító is. A MOL számára mindkettő érdekes lehet, de várhatóan egyiket sem fogják könnyen adni.Támasz és ellenállás szintek
Tudom, hogy közgyűlés előtt 1 hónappal szokták kihirdetni a meghívóval együtt, de volt már rá példa, hogy már előtte megtette, de arra is,hogy a meghívón se tette közzé. Évek óta csücsülök benne.
Ha nem is mondanak, mert az osztalékról mindig később döntenek az eredmény ismeretében, az eredmény meg ugye akkor lesz kihírdetve, szóval látjuk, hogyan alakult az előző évhez ( ugye hasonlót várt a menedzsment), másrészt mondhatjuk, hogy erősen motívált mennél magasabb osztalék kifizetésére....
Osztalékról nem nagyon szoktak az éves jelentéskor. Majd lesz tavasszal (Március végén, Április elején) egy igazgatósági ülés amin javaslatot tesznek az osztalékra.
Igen, 2822 volt az előző tető. Ezért is írtam, hogy 2826 környéke. Hajszálra pontosan nem tudom megmondani, nem vagyok én sem Nostradamus. Kanócban megcsinálhatja :D De legyen úgy, 2822-ig menjen fel, nekem rövid távon már az is elég lenne. Már csak azért is, mert akkor jó volt az elemzésem.
Elemző nem vagyok , ha jól emlékszem 2.822.- volt a teteje mostanában. A 2.850.- kellene stabilan átvinni , illetve tartani hogy 2.900.- felé meginduljon, szerintem
Azt mindenesetre nehezen viselem(persze én tehetek róla, hogy mit veszek/adok), hogy miközben az otp csúcsok csúcsán, addig a MOL az x évvel ezelőtti szinten szarakodik...
MOL daily Megvan a vart visszateszt felulrol, vissza a 2780 kitoresi szintre; a vegen 2760-ig szurt vissza. Kesz, innen Indul feljebbre. Amugy, ma a Brent kitort 81.67 szintre felszurt; es tovabb megy fel. Az olaj bullos. . .https://imgur.com/a/Vkc7twD
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.