Szintén. Windows alatt a NetbrokerPro bár a kötéslistát mintha mutatná, az ajánlati könyv és a részvény adatokat nem frissíti. Pár a forgalom miatt ingyen van a "szolgáltatás", a hibát meg hiába jelentjük be nem történik soha semmi, maximum az Erste banktól kapsz egy sajnáljuk sablon levelet.
Ez is egy lehetőség, de ezzel a felfogással akkor a következő fél évben kb. nem is kell nézni az árfolyamot, csak valami jó ír után vagy lengyel tőzsdére való bevezetésnél. Az egész BET pont ezért tart itt, mert bármit lehet csinálni büntetlenül, kezdve az 1-2 darabos eladásoktól, a záróban lekötéseken át a direkt árfolyam manipilálásig. Látszólag senkit nem érdekel, MNB meg néha kioszt 1-2 büntetést aminek semmi elrettentő ereje nincs.
Szomorú, hogy nem telik egy árjegyzőre! A vételi oldal szinte üres! Nem kell ide 70 ezres pakk hogy leverjék az árfolyamot. Ugyanezzel a módszerrel tolták le eddig is! Minden szint ki van takarítva! Egyébként a vezetőségnek tudomása van róla, mégsem tettek semmit!
én nem jelentgetek senkit, így nem is tudom a címet! Biztos meg lehet találni. Én voltam már ilyen eset résztvevője, de ártatlan részvevője! Volt nagyon mélyen egy ajánlatom betéve, már nem tudom mennyire, még a régi időkben! Egy marha észrevette, hogy elég üres a könyv és eladott annyit, hogy én 1db-t kapjak belőle! Már nem tudom, hogy 30, vagy 50% mélyen, de egyből füge lett az napra! Aztán lehetett jelentéseket írni, stb. hmm
Másold be az email címet, ahova MBN-nak a visszaéléseket, illetve tőzsdei manipulációt be lehet jelenteni. Esetleg egy sablon szöveget. Érdekelni fog itt jó pár embert, azt biztos. Ha meg többszörösen visszaeső, akkor hátha súlyosító körülménynek fogják venne a büntetés kiszabásakor. Bár a MNB esetében azért eltart egy ideig, mire összeszedik az adatokat és valami büntetést kiszabnak.
csak ezzel az a gond,hogy a büntit fél vagy egy év múlva kapja meg az árfolyamot meg mos próbálja szétcseszni. + ha most valaki kiakapná elvileg ő is piacbefolyásolna.
Az a helyzet, hogy a napi 7-8k forgalommal szemben a könyvben ugráló 70k pakk az árfolyambefolyásoló! Ha megnézzük az MNB indoklásokat a büntiknél, akkor kiolvasható belőle. Nincs összhangban a napi forgalommal. Ráadásul sorozatos! Kész, nyekk mukk neki..🤣🤣
Appeninn topik