Benéztem , de nem erre számítottam, talán majd máskor, nyugodtabb időszakban, nem akarom , hogy miattam kelljen tiltanod.:( Viszont örülök, hogy itt agy még.
Ajanlom a kisbufik topikjat figyelmedbe, mely pont azert jott letre, hogy minden papirrol lehessen irni. Sajnos nincs benne eleg tartalom, ezt a hianyt potolhatnad, mert ott nincs b@szogatas.
Nem csak szerencse kérdése ez. Mondhatnám hogy kb előre tudható sz egész idei forgatókönyv .ugyanúgy mint kb az Akko , Vertikál stb. Vannak akik ezt charton szeretik látni és csak bizonyos embereknek hiszik el, mások meg évek alatt kitapasztalták. Te ehhez türelmetlen vagy , hogy itt tököli vele mire ebből értelmes pénz lesz . Lehet értelme se lenne . Én sem ebből élek. Csak akartam kipróbálni egy klasszikus befektetői magatartást.. Ezt a részvényt súgta a megérzésem , illetve ez már bizonyította , hogy mennyit tud menni .Értelmesen le is írták a cég jellemzőit. Engem meggyőzött .
Papa! Ne változtassál semmin, úgy szeretünk, ahogy vagy.Úgy sem bírod ki harc nélkül, te már ezt szoktad meg, dög unalom lenne az élet, ha mindig csak rózsaszínű ködben lebegnénk.:) Ha vége lesz a korrekciónak, a trollok, meg a hozzájuk csatlakozó bandák is el fognak csöndesedni. Kitartást kívánok minden app tulajnak!
Így, újragondolva, talán igazad van, sok helyen számítanak rád és Te is szívesen kalandozol más területekre is. Akkor marad "minden" a régiben, de tudd, hogy sokan figyelünk és köszönjük a segítséged. :)
Ezen már régóta töröm a fejem, de nem olyan egyszerű! Az appeninnt, akkor sem hagynám! Tehát, akkor appeninn topikot kellene nyitnom, ami már van két aktív! Ebből feszültség keletkezne! A másik probléma, hogy nem csak egy részvénnyel foglalkozom, tehát az is bele kerülne és az megint feszültséget okozhat! Az meg nem megoldás számomra, hogy egy mindenes topik legyen és közben megyek vissza az app topikba, meg a többibe, mert akkor semmi nem történt. Úgyhogy egyelőre marad minden a "régiben", csak butított változatban. Ez van. majd alakul..., lehet kekeckedni! :)) Terv szerint haladok! 😃😃
Legyen vele szerencséd, én meg délelőtt mikor felszaladt 719 ig, beálltam 718 ra egy mini pakkal. Pár perc után kivettem mert csak nem akartam longos lenni:)
J.daninak újabb üzi: lehet várni a diszkont árakra+ covid2,3...-ra, de a helyében én már nagyon befektetnék a kke régióban... :https://www.portfolio.hu/ingatlan/20250523/duborog-az-ingatlanpiac-ezekben-az-orszagokban-magyarorszag-is-erintett-763359
Appeninn Holding Nyrt.