Várd ki a végét, majd mesélek! Eddig 0 án vagyok! Szerintem majd 600 nál ráhígítok, akkor is megfogja az a nulla, mint a rulettban a 00-a! Jó spekit neked!
A fórum negatív hangulatának nem fő oka az árfolyam. Aki nem akarja eladni, mint pl. én, annak különösebben nem kell a részvényt feldícsérni. Akik meg jó sokan szidják a vezetést, alábecsülik a részvényt, ők ezt bizonyosan azért teszik, mert olcsón, vagy még az olcsónál is olcsóbban akarnak vásárolni. Máskülönben miért fektetnének időt- energiát pont erre a részvényre, erre a fórumra? Ezek alapján jók vagyunk, várom a brutális emelkedést, de eladni még kétszer ekkora árfolyamon sem akarok.
Én írtam ilyet. Teljes mértékben beleszarnak az árfolyamba. Semmi transzparencia, valami van a háttérben, amit mi nem értünk, de engem már egyre kevésbé érdekel. Egy részvénytársaságnál a részvényárával igenis kell foglalkozni el kell adni a céget, jó hírét kell kelteni, de itt ennek még a nyomát sem látom.
Mint már említettem a készpénz mennyisége kb. 500-Ft/rv. Ez a nem túl sok? Nagyjából hitel felvétele nélkül 22 milliárd( 22 ezer millió) forintért lehet bevásárolni, de persze ezt kiegészítendő kedvezményes hitellel jóval többért is. Ez a részvény a mostani ár több mint kétszeresét éri. Persze, értem, aki venni akar olcsóbban akarja, ezért fikázza.
Ez igaz, 70-30 az ingatlan javára. Tehát ha nő idővel a kp. akkor sem mehet 70 alá az ingatlan (3havonta át kell értékelni a szit.tv szerint) tehát el kell költeni vagy ki kell fizetni. De ez is olyan megfoghatatlan...mondjuk vesznek gyorsan egy autómosót vagy egy házat és már helyre is áll a balansz.! Ebben az esetben is nő mondjuk a cégben rejlő ingatlan állomány.
Az a baj, hogy a SZIT törvény lyukas, és nem szorítja idő intervallumba osztalék nem fizetés esetén, hogy meddig lehet "nézelődni" befektetés után.! Jelenleg ez a kis kapu...
Appeninn Holding Nyrt.