Nem lett eredménytartalékba rakva, mert arról nem is volt szavazás. Szerintem kivárják míg az osztalékokat kifizető részvények megfeleltetőségi napja letelik és már költik is a részvényenkénti közel 500-Ft-ot. Legalábbis én ebben bízom. Akkor már a többi részvényt adhatják, ezt meg vehetik.
60 napos kitiltásom ma járt le. :D Visszanéztem: akkor mér 860on vettem appot és vártam a fényes jövőt! Aztán a véres magyar tőzsde valóság beköszöntött közgyüli előtt véres-csütörtökön.
Jó lesz az 600 alá is. Nem tudom miért emelkedne az elmúlt hetek után? Jó az eredmény? Ha még sok embernek nem tűnt volna fel, akkot csináltak a papírból. Nagyon nincsen tulajdonosi akarat, hogy ez menjen. Valaki írta itt a közgyűli után, hogy ezeket nem érdekli a részvény árfolyama, ez sajnos látványos.
Jellinek fő szerepe strómani és Tiborcz kiszolgálója volt, a cégre azért erősen rávetül a NER árnyéka, de nem egy annyira mesterségesen felpumpált cucc, mint más elvben rendszerkedvenc középkategóriás BÉT cégek. Némi kötelező zuhanás után egy esetleges kormányváltás után hamar összeszedhetné magát, pláne ha oldódna a likviditás hiánya a magyar tőzsdén.
Úgy tartja vissza a kifizetést, hogy nincs konkrét terv...eredménytartalékba lett téve a pénz, mert lehet, hogy lesz valami valamikor....:D Ez aztán az indok
Appeninn Holding Nyrt.