Mint mondottam volt okos fickó, de amit jelenleg csinál az minden, csak nem a gazdaság segítése ( konkrétan a jövő felélése) A devizahitelesek kimentéséről meg lehet elég sokat beszélgetni, ezért nem tenném meg (bár van véleményem).
Na ilyen se volt még...Mérlegen a washingtoni út. És persze minden más. Tabuk nélkül, Rónai Egonnal – ez a szöveg jelent meg kedd délelőtt Orbán Viktor Facebook-oldalán, a mellékelt képpel, mely szerint a Mérleg Rónai Egonnal műsorban szerepel a miniszterelnök.
Sokan elfelejtik a devizahiteles megoldását, ami miatt sokáig rágta a Matolcsy fülét mire az rábólintott. Heteken múlott, hogy ne boruljon be a háztartások jelentős része a CHF elszállása miatt. Lehet vitatkozni, hogy "minek vette fel" stb, a lényeg, hogy így nagyon sok diszkrecionális jövedelem került a piacra, ahelyett, hogy ment volna kifelé a színes bankok profitjaként. Annó az ismeretségi körömben szinte mindenkinek volt devizahitele és sokan a határán voltak, hogy nem bírták már fizetni. És nem csak az árfolyam hatás miatt, hanem az egyoldalú kamatemelések miatt is, amire kb a "mert csak" volt a válasz, ami valójában a bedőlt hitelek balanszírozására ment el.
Kedd reggel ismét zömében párás, rétegfelhős, foltokban ködös idő lesz a jellemző, majd a délelőtt folyamán fokozatosan ritkuló párásság és vékonyodó rétegfelhőzet mellett várhatóan egyre többfel kisüt hosszabb-rövidebb időszakokra a nap. Kis körzetekben makacsan megmaradhat a szürke, felhős, nyirkos idő.
Ritka ronda kisgyerek voltam. Nem csak úgy általában ronda hanem annyira, hogy az egyik ovis kirándulás alkalmával az állatsimogatóban nem vette el tőlem a salátalevelet a kecske.Óriási fejem volt , de tényleg .Mindenki csúfolt.Én pici voltam és nem tudtam magam megvédeni .Azzal vicceltek velem, hogy ha anyámmal megyek a piacra nem is kell neki vinni szatyrot mert a sapkámban elfér vagy 7 kg krumpli .Egyedül csak az anyukám hitt bennemMindig azt mondta , hogy szerinte nem is vagyok csúnya csak inkább olyan érdekes...Nem mondhatnám, hogy menő volt csúnyának lenni , de valahol a szívem mélyén hittem anyunak , hinni akartam legalábbis .Menő akartam lenni.Végül anyám, hogy fricskát törjön mindenki orra alá aki gúnyosan beszélt rólam szépen felöltöztetett .Elvitt egy reklám gyermekszereplőjének válogatására .Szépen felöltöztetett megfésült , megfogta a kezem és mentünk.Amikor odaértünk csupa nagyon csinos és kedves kisgyerek volt ott.Be sem akartam menni, de anyukám meggyőzött .Annyi ragyogó mosolyú csodálatos gyerek között ott ültem én is.Már maga a tudat is nagyon jó volt.Vagy három órát ott kellett ülni.Természetesen megpróbáltam barátkozni, de a szép gyerekek nem voltak erre vevők.Végül aztán sorra kerültem.Szavalni kellett és szituációs játékokat játszani.Győztem .Annyi sok gyerek közül engem választottak...Pont engem...Anyám boldog volt és így már az iskolában is elfogadtak.Szuper dolog amikor egy anya kiáll a fiáért és hisz benne.Mondjuk pont nem a reklámba válogattak be hanem egy horrorba ahova kellett egy kurva nagy fejű gnóm törpe , de az tulajdonképpen szinte mindegy:)......ezt nem én irtam...de tetszett.
Igen, ebben a reményben nem dobtam ki én se még, de már nagyon unom nézegetni a csorgását... Egyszer volt benne egy irdatlan rally, de hogy lesz-e még valaha, arról nem vagyok egészen meggyőződve.
Számomra ez az Jelzálog részvény elég érdekes... fundásan eléggé alulértékelt, ugyanakkor az egyik legunalmasabb papír a Béten, osztalékot nem fizet, hírei se nagyon vannak, srv vagy akvi szóba se jön... Ezért van az, hogy ezt a részvényt kizárólag spekulációra használják, simán képes kétszámjegyű növekedésre a pillanatnyi haszonlesés érdekében... kérdés, hogy mikor fog legközelebb ilyen akcióba lépni...
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi