Azért 200e fő nem kevés, ez azt mutatja, hogy az igazi "szumnyadó"tömeget meg sem lehet becsülni, jó sok lehet, mind hogy mondottam nekem 1 ismerosom sem érintett, pedig Tisza szavazók.Nem hiába ez a kapkodás, pedig jobb lenne ha Toka bácsi az M1-en szép filmeket nézhetne.Nem fogsz bogarakat enni, ne félj s nem is fognak átmütteni.
És talán nem a kormánymédia miatt lehet megnézni? Mivel ők tették ki szép, kereshető formában? Csak mert annyira megdöbbentek ezen és féltik a személyiségi jogokat... Amúgy jó pont Tőled hallani hogy a Tiszának nincs programja, aki bőszen terjeszti hogy milyen adóemeléseket terveznek. (Ami konkrétan pont ellenkezője amit mondanak). Illetve a Fidesznek milyen programja van azon kívűl hogy választást kell nyerniük folyamatosan, különben jön a világvége? (Gyurcsány, Soros, migráncsok, Brüsszel, ukránok stb) Nem áll szándékomban szétpolitizálni a topicot, de legyen már egy kis objektivitás Részedről is légyszi!
Az engem nem érdekel hogy kiszivárgót vagy feltörték , a lényeg hogy elérhető a neten ki hol lakik mi a telefonszáma stb . Ez egy össze tákolt nagy nulla olyan mint az egész tisza nincs programja nincsenek képviselői, egy valami tartja össze őket az Orbán elleni gyűlölet .
Nem tudod meg mert akihez kerulhetett nem olyan marha hogy kitegye, a VBÜ(Vedelmi besz Ugynokség) szerzodését viszont kirakta a behatolo mert lóvét kért hogy ne adja ki a tobbit...hogy azt mi tortént az passz...mert 30 évre titkosították a VBÜ elleni hekkertámadás dokumentumait.Azon viszont el kell gondolkodni, hogy a Tisza app adatainak megszerzésének azon kivül hogy nyilvanosságra hozza az milyen erdeket szolgál.Mondjuk ha én nem a borokhoz ertenék hanem pl meghekkelnélek s megszerezném a bankártyaadataidat akkor miért hoznám azt nyilvánosságra...max eszreveszed ha már nincs manid.
Nacky most szivárgott vagy ellopták?Gondolom a kulugy rendszerèt, a krétát de legutoljara a HM rendszeret sem MP csinálta....na a kerdésed ily értelmezésben teljesen ertelmetlen.
Pontosan ezt mondom képzeld el ha a tisza van hatalmon és ők csinálják a dáp-ot vagy az álamkincstár rendszerét akkor nem csak kétszázezer ember adata kerül ki
Nem hinném hogy Szíjártó hazudott (ezzel kapcsolatban :)), simán lehet hogy letárgyaltak valamit amit a magyar delegáció így értelmezett, viszont a részleteket szerintem nem egy ilyen tárgyaláson varrják el, ott meg amikor papírra van vetve valami akkor az apróbetüs részben jöhetnek szembe érdekes dolgok. De igazad van, majd mindegy, 1 év hosszú idő, másrészről olyan hogy örökre meg nem létezik (vagyis van örökre, de nem evilági dolgoknál)
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi