Csoprosat találtunk meg laskát, tavaly csomo őzláb is volt, most semmi.Kiugrottam a preszzonál vmit bedobok aztán hazalépek enni.Delután presszo majd 5-re megyunk a haverhoz, arra elkészíti a zsákmányunkat.
Szivargás vagy lopás..majd kiderul.Amugy ez a cég a skandináv piacra es Angliában is dolgozik.A Temu rendelèskor tobb adatot adok meg, szoktam Temu-rol rendelni.
Még pénteken isfolytatódik afrontmentes, szélcsendes, őszi időjárás. Frontfelhőzet nem lesz az ország felett, de az éjszakai párásság, ködfoltok egyre meghatározóbbak lehetnek.Napközben ismét valószínű, hogy szerte az országban előbb-utóbb eloszlik a pára, elvékonyodik a rétegfelhőzet és kisüt a nap, de a délelőtti órákban már többfelé tartósabban megmaradó, lassan és nem teljesen elvékonyodó rétegfelhőzet akadályozhatja, zavarhatja a napsugarakat.
Az biztos.Elnézve a stábot🙂...számomra erthetetlen, hogy az a sok megmondóember minek megy...itthonról is megmondhatják a dolgokat...Szakács Pista nem utazott, írt ŕóla posztot, hogy Ö dohányzik...
Egész délelott festettem pár dolgot, aztán viragtartókat bányásztam elő a haver fiának, szép kovácsoltvas, kakasokkal.Eszek vmit azt lemegyek hörpinteni vmit.
Hogy valamit az elmúlt másfél-két hónap tőzsdei szereplésemről is írjak, a MOL-ralit szépen elkaptam, 4ig és Vertikal is hozott egy kis pénz. A Rábából viszont kiszálltam 2100-on, nagy boldogan és tisztes haszonnal. Azóta duplázott... :( az Appenint pedig hagyjuk, rá se nézek soha többé. Toka úr, hiányzott, jó hogy itt van ismét!
A Tisza-regisztrációban megadott egyetlen "érzékeny" adatom a lakcímem volt, amit kb. negyven, hazai vagy külföldi webáruházban adtam még meg. Hogy az ukránoknak, vagy bárki másnak mi haszna származott ebből az adatlopásból, mármint az ellopott adatokból, nem tudom elképzelni. Hogy a lopás ténye kinek hajtott hasznot, az mindenkinek a saját fantáziájára bízom. Jobban aggódnék, ha a Simple-t törné fel valaki...
Országos előrejelzés: csütörtök estigA látási viszonyok javulását követően sokfelé szinte zavartalanul napos idő várható, csak helyenként képződhet kevés gomolyfelhő, de csapadék nem lesz. A délkeleti szél északnyugaton megélénkül, máshol mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14, 15 fok körül várható. Késő estére 0 és +8 fok közé hűl le a levegő.
Presszoi tarsaságunk tobb mint 8 fő, senki nem lepett be, beakartunk de nem tudtunk,...60..70..plusszos mindenki... vmi fiatal srac azt mondta hogy facebookal majd kesiobb lehet...igy azzal akartunk de kozben elfelejtettunk...szoval minimum 200008...
A Duna TV szombat esti klasszikus filmjei a TV műsortervének függvényében változnak, de a csatorna rendszeresen vetít klasszikusokat. Érdemes megtekinteni a csatorna műsorújságát vagy a MédiaKlikk oldalát a legfrissebb információkért. Például, júniusban szombat esténként több, felújított szinkronnal vetített klasszikus filmet sugároztak, köztük Tony Curtis filmjeit.
Gondolom ha szavaznak a tiszások hogy a 318 db képviselőből ki legyen a 106 induló akkor ott is meg kel majd adni az adataikat vagy tévedek ? Ezek után én egy kicsit tartanék attól hogy kik élnek majd vissza az adataimmal , nem nagyon értem hogy jön ide az m1 de mondhatnád a rai unot vagy a france 24 vagy az svt ahol mai napig alítják hogy nincs Svédországba migrációs probléma 😁😁😁
Az igazán gusztustalan dolog , hogy ők ezt már egy hónappal ezelőtt tudták és nem alították le az egész appot hagyták hogy még több adat szivárogjon ki ,próbáltak rá verni az egészet az oroszokra meg a fideszre , miközben a belső levelezésből kiderül hogy fogalmuk sincs hogy kerülhettek ki az emberek adatai . És szerintem a legdurvább az Alföldi meg a Kreko esete akik alítják hogy ők nem regisztráltak az appra de mégis ki kerültek az adataik ,akkor nagy valószínűséggel nem csak az appbol szivárogtak adatok hanem a tisza teljes adatbázisát eladta valaki !
Foztem tejeskukoricát, visszuk magunkal, 12.30 kor indulunk.Rakok még el egy kis bort is.Hazafele kiugrok a presszónál, elég ha ott fizetek. https://kepkuldes.com/image/tWolqSF
A 34 éves, ugandai születésű, indiai származású Zohran Mamdani nyerte a New York-i polgármester-választást. A demokraták jelöltje a város korábbi polgármesterét, a függetlenként induló Andrew Cuomót és a republikánus Curtis Sliwát győzte le a keddi választáson. A demokraták jelöltje a szavazatok több mint 50 százalékát szerezte meg, Cuomo egy kicsivel 40 százalék fölött végzett, míg a Sliwa 7 százalék körüli szavazatot kapott.
Szerdán hajnalban a derült égbolt mellett már többfelé lehet párásság, kiterjedtebb, összefüggő ködfoltok is előfordulhatnak. A hőmérséklet fagypont közelében alakul.Napkeltét követően a talaj közeli pára és köd fokozatosan ritkul, illetve felszáll, szürke, de vékonyodó rétegfelhőzetté alakul. Az ország túlnyomó részén még derült idő kialakulása a valószínűbb, csak kis körzetekben maradat meg tartósabban a rétegfelhőzet.Gyenge, D-ies irányú légmozgás mellett az évszakos átlag köré, pár fokkal a fölé emelkedik a hőmérséklet, de a tartósabban felhős területeken több fokkal elmaradhat ettől a melegedés.Éjjel ismét fokozódhat a párásság, illetve talaj közeli ködfoltok képződhetnek. Marad az eseménytelen, frontmentes, szélcsendes időjárás.
Pocs futkarozott mindenhova dinnyével par honapig....nem arrol van szo hogy ki keresett jol meg ki nem...én nem szeretem ha hulyenek neznek, még akkor sem ha fizetnek érte.
Általában kb 70 -80 fürjet keltetünk egyszere ebből 50 kakas de csak kb 5-6 hét után tudod meg mondani biztosan hogy melyik az ,addig etetjük utána a kakasok mennek a tepsibe sajnos van bőven
Szerintem aki ide írogat a többség nem panaszkodhat , az elmúlt 15 évben mindenki jól tudót keresni aki akart is . Én nem nagyon facebookozok csak amit belinkelnek pocsrol halottam nekem nem jön be , ha a dinnyés a gazda válaszolóra gondolsz szerintem ö sok mindent jól lát
ne is mond nálunk be indult a liba szezon már alig várom a friss liba tepertőt meg a zsíros kenyeret mi nem igazán eszünk sertést inkább csirkét kacsát meg fürjet , de a ragu levest én is szeretem
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi