Dehogyis, ne kavarodj már össze 26.-án megtudod mennyi a tartozás, visszafizeted, azt már költheted is el újra a pénzt, amit a következő hónap 25.-e után kell visszafizetni utána hónap 10-ig. Ha visszafizeted 26-án, az is jó, meg a következő hónap 10 is jó. És amint megjelent a pénz, már veheted is újra az állampapírt
Megjön a héten a kártya bemegyek érte akkor azt mondta az ügyintéző elmondja érthetően csak várjuk meg melyik napra esik a kártya aktiválása, ő is ezt csinálja elmondja mire figyeljek!
Persze, hogy kihasználom ingyen pénzért ingyen pénzt kapok! Ez nekem egy kis elégtétel! 😁 amúgy kérdeztem bármikor azonnal megtudom szüntetni ha vissza van töltve !
Értem, akkor az nem az Erste. Ott picit más, 3 heted van visszafizetni fordulónap után, és fordulónapot követő hétköznap este jön az infó a visszafizetendőről.
Hathor kiírhatnád ki az az idióta aki mínuszt ad arra, hogy leírom mit sikerült intéznem hátha másnak is tudok segíteni vagy kedvet kap! Ennyi irigy befordult ember van itt is?
Mai nap folyamán meglett a rafi 2x3 millió holnap jön az erste, a rafinal van a neten is egy táblázat és magyarázták is de eskü valahol elvesztem! 45 nap de ha jól értettem csak az első hónapban mert utána nem jön ki, minden hónap 25 akkor van számlázás és minden hónap 10-ig éjfélig vissza kell tölteni majd reggel újra lehet venni! Ha minden hónapban hozzáadom a 15 napot akkor nem jön ki a hónap 10! Alapból csak a 4 heteseket akarom venni!
Magyar Állampapír tulajok