Engem nem érdekel, én látom amit kell. Azért írtam, mert láttam, hogy nem értik, mire ez a nyüzsgés a könyvben! Majd megint jön a sírás és szidják a cégeket, vezetőiket, hogy bepalizták a kisbüfiket, holott nem kell annyira magasra menni a válasszal! A deltát írtam, vagy mutattam a chartot anno, amikor 80 felé száguldott, hogy ennek vissza kéne jönni 54 környékére. Legalább is igy szokott lenni az ilyen száguldás után! Már a pingvint pofozta az árfolyam 53.2-nél ...:)) Nehéz a deltát kiszámolni, amikor ilyen hatalmas kanócot hagy maga után. Ilyenkor trükközni is kell egy kicsit a matekkal. :) Na megyek, ez nem delta topik... bocsi
Nem néztem semmit. Türelmetlen is voltam, meg igen kicsi pénzért vettem. Nekem kicsi. Azért vettem, hogy ne felejtsem el, hogy létezik. Tudod van amikor várod h az árfolyam korrigáljon aztán mégsem korrigál. Vertikált viszont eltaláltam, hogy 8-on venni 9-9,1 környékén dobni.
"Az értékpapír-kereskedési piaci visszaélésekről szóló uniós rendelet (MAR) szerint minden olyan kereskedési magatartás, amely hamis vagy félrevezető jelzést ad vagy adhat a keresletre, kínálatra vagy árra vonatkozóan, piaci manipulációnak minősülhet." Súlyos következményekkel járhat, ha óvatlanul manipulálják a tőkepiacot
Toka szórakozik megint! Nem igaz, hogy nem látod. Még mosolyt is kaptál rá reggel! Ezt írta: "4 Toka papirba meg 2 ujba dobtam szét 18m-et" Előzmény: #68
Több mint 1,2 M darabra van vevő 8,00 forinttal együtt. Érdekes, hogy most mire lett itt ez a nagy érdeklődés a vevői oldalon. Lesz valamilyen újabb hír?
VERTIKAL Group Nyrt.