A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
az elmúlt 6 évben nem ment a szalag aljára, 10 évben is csak kétszer. bár ebben az is benne van hogy most igen, ugye most kicsit más a "leányzó fekvése", a kamat miatt, mint az elmúlt években.
ha DXY lemegy 97.1 alá, főleg ha hetesen alá is zár, akkor szerintem az egy éles bearish SS lesz, minimálisan 94.5 körüli célárral, de inkább lejjebb, mivel akkor a múlt hét pénteki high a letörés visszatesztje lesz egyben. Ha így alakulna, akkor sturktúrálisan 91-92 körüli szintek kerülhetnek célkeresztbe. Viszont egyelőre naposon egy értelmes LH sem alakult még ki, úgyhogy ez csak egy szcenárió, semmi több...
EUR/HUF: ha valakinek kétsége lenne még, hogy nem adatvezérelt HFT kereskedés megy. 395.8as kiegyenlítettlen zóna betöltve, majd vissza 3 nap alatt… Havi gyertya mindennél beszédesebb.
https://kephost.net/p/MjAyNzQzNw.png Ami picit zavar: harmadszor veri bele a fejét az MA50-be! Na majd látjuk, az éjszakák csodákra képesek, ...néha.. :))))
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!