Azért nem lehet itt, és a politikai fórumokban egyetértésre jutni, mert csak nick neveket látunk, kik irnak, de nem tudjuk példáúl, ki hány éves, illetve hogy miért mondja azt, amit. Jobb lenne, ha valaki leirná, hogy ennyi vagy annyi éves, és mondjuk azért támogatja Ukrajnát, mert a szüleit a Szovjetunióba deportálták. Kicsit olyan az egész, mintha lélektelen, érzéketlen Chat GPT ügynökökkel vitázna az ember
Kicsit fura, mert én meg érzek valamilyen fokú ellentmondást a matematika irányába megnyilvánulónak tűnő vonzódás, és az érvelési technikájában szinte mindig megjelenő primitívség között. A félreértések elkerülése végett: a Fröcsögő Propagandista-ra gondolok.
Még ezt sem értetted meg. Részvétem, már nem számolom hányszor estél p@fára. Azt hittem tanultál az elmúlt pár évből, de hiába. A matekosok alapból nekem a szívem csücske, te ritka nagy balfék vagy. Ez van.
Nagy égés neked ez a nap. Mennyit lelkesedtél Trumpért, aztán kideült, hogy ő is háborúpárti. Igy már csak Putyin és orbán maradt a békepárti oldalon (meg te).
Eddig ennyit lépett kormányfőnk az agresszorral szemben, de tőled eltérően nem agresszióról, hanem katonai akcióról és krízisről beszél. " A Venezuelában végrehajtott katonai akciónak magyar érintettje, vagy sérültje nincs. Folyamatos kapcsolatban vagyunk a térségbeli nagyköveteinkkel, hogy egyetlen magyar ember se jusson bajba Venezuelában. A mai napon szintén egyeztettünk a magyar energiaszektor legfontosabb szereplőivel, hogy a venezuelai krízis árfelhajtó hatásait Magyarországon ki tudjuk védeni. A magyar kormány munkában. " Ez alapján mennyi az esélye, hogy miniszterelnökünk szankciópárti lesz az eu-ban?
Na ez emeltszint már, 3 lépésben 3 matt, abból 2 saját magadnak. 1: Te mit tudsz Ausztriáról? Tényleg ki akarnak lépni az EU-ból? 2: Na így lesznek a hülyeségek. Semmiféle kilépési szándékot nem terjesztek és nyilvánvalóan kérdeztem, hátha valaki hallott róla. Tehát elég lett volna egy "Erről még nem is hallottam". De köszi. Meglátjuk, hátha valaki hallott már erről. 3: Téged kérdeztelek valóban, te nem hallottál róla, ettől még más reagálhat, ha tud róla valamit. Engem meglepett egyébként, ha egyáltalán igaz.
A kormányfőnk soha nem volt szankciópárti. Neki is van valamekkora szava az eu-ban és fidesznek is vannak ott képviselői. Nem tudom, mit főznek ki a Karmelitában, de az alattvalóknak talán be tudja adni a kormánypropaganda, hogy Venezuelában békeháború és békeagresszió folyik.
Valaki mondja már el, hogy Trump Venezuela lerohanásával most békepárti vagy háborúpárti? Az összes fidesz propagandista nyelvét elvitte a cica és nem válaszolnak.
Nem valakit kérdeztél, hanem engem, egyes szám második személyben. Fölhívom szíves figyelmedet az "Új hozzászólás gombra", de akkor egyes szám harmadik vagy többes szám második személyben érdemes kérdezni.
Kína nem itélte el Oroszországot 22-ben az agresszióért, az ENSZben is tartózkodott a szavazásnál. Egyesek kérdik, hogy az EU és a britek miért nem itélik el a mai napi akciót. Mert a szövetségi rendszerek így működnek, a saját oldalt nem itéljük el, max. ejnyebejnyézünk, a másik oldallal meg maximális elvárások vannak.
OROSZ-UKRÁN háború