Hagyjad már ezt a Ráczot.......... Olvass vissza vagy 2 évet.." Nagy szakértőktől". 😂😂😂 Ja meg szóljon már neki valaki, hogy Oroszország az nem egyenlő Szovjetunióval. Már leírtam párszor hogy a Szovjetunió alapítói ,kommunista terror esetén Berijat, Lenint, Trockijt, Kamanyevet, Zinojevet Kaganovicset és társaikat nézze meg A kommunista elit többsége azok nem oroszok voltak hanem Kazarok. Pont gulagon irtottak az orosz és az ukránt parasztot kulakot, is Még a Sztálin, aki egy nagy taktikus volt, igazi rafkos grúz,na ő meg őket is jól átvágta mert a grúz, alias Dzsugasvili volt......... Hagyjuk .. De az se echte orosz nemzetiségű volt.....maradjunk annyiban ..😉 Szóval , inkább linkelj egy jó kis Unianos cikket, ahol az oroszok a saját már 3 éve elfoglalt Zaporizsjei atomeromuveiket lovik drónokkal, jobban mondva a vészhelyzeti ,hűtő ,keringető generátorok át és trafokat 😉😉😉. Hát hogyne ....persze ....de az legalább érdekes ! Köszi.
A Rácz FB alatti komment:" Az teljesen logikus, hogy az EU háborúpárti politikusait nem fogják hívni a békecsúcsra olyan lenne mint kecskéket hívni a káposzta termelők konferenciájára Brüsszel teljesen kijátszotta magát a tárgyalásokból" Tökéletes leírása a helyzetnek, Rácz mondjuk még mindig nem ért semmit, mint itt sokan szintén nem. Az utóbbival nincs gond, Rácz 'szakértő' selejtes hozzáállásával már igen, ezt írja a délibábos tag: "Ukrajna sem lesz demilitarizálva - éppen ellenkezőleg, Európa egyik legerősebb hadserege lesz az ukrán a háború után is... szóval, éppenséggel tényleg abbahagyhatnák már az oroszok."
Ugyanmár. Ott mindig sok a terrorista, ahol sok az olaj, vagy vmi. Megjegyzem ott az északi-áramlat felrobbantása: https://www.portfolio.hu/global/20251017/hiaba-a-nemet-keres-lengyelorszag-futni-hagyta-az-eszaki-aramlat-egyik-felrobbantojat-794026 Ezen a történeten is hörögtetek, hogy az oroszok voltak, lehet majd őket lövöldözni, mert ez terrorizmus. És ha az ukránok voltak, akkor is? Vagy a lengyelek akkor átmentek oroszbérencbe és hagyták futni a tagot? Sok itt a hazugság, nem értem mire jó ez, ezt nem lehet a végtelenségig nyomni.
Ezt a szerencsétlen Rácz-ot olvasgathatod, csak ő max a
vágyálmairól tud beszélni, bármelyik elemzését megnézed 0 tény infóval
van alátámasztva... Kb Zselé nyilatkozataiból építkezik... A
pontjait kb nem is értem, a 4-es pont például amikor valaki győzelemre
áll miért neki kéne engedményt tenni? Vagy az Ukránok mennek előre
szerinte? Mit vár? 7-es pont, az EU nem tényező, kölcsönből adnak
pénzt, de fegyvergyártásuk gyakorlatilag ezen a szinten amin folyik a
háború nincsen... Ha az amcsik nem szállítanak akkor kampó van... Mi a francot keresnének itt? Meg amúgy is el vannak foglalva a drónfal építésével... :-)))) Az erősebb kutyák eldöntik.... az EU jelenleg egy gyarmat majd Trumpli megmondja mit csináljanak és azt fogják tenni... Ez van.
Rácz András: Tíz pontban a tervezett budapesti Trump-Putyin csúcsról: erősen szkeptikus vagyok... https://www.facebook.com/andras.racz.526/posts/pfbid0e7drpnD23Ff71xpU7xc7SAmFyERxFtmiNc1hLd99CgULYn1Z4DrSti8qRzSZPR9vl 1. A találkozó tétje a fegyverszünet, nem a béke. ... 4. Hiába valósul meg várhatóan igen rövid időn belül a találkozó, Putyin továbbra sem hajlandó érdemi engedményt tenni. ... 5.Budapest kapcsán is az augusztusi, alaszkai csúcstalálkozó forgatókönyve látszik ismétlődni: az oroszok sikeresen alakítják az amerikai agenda-t. ... 7.Teljesen érthetetlen, hogy miért jó a magyar kormánynak, hogy az EU-t kihagyta az egyeztetésből. ... 9. Azt ugyanakkor pontosan értem, hogy Putyinnak miért jó ez az egész. Mint fentebb láttuk, nem azért jön, hogy megállapodjon. Négy ok miatt jön szerintem: a) hogy időt nyerjen az amerikai szankciók és fegyverszállítások további késleltetésével b) megalázza és belülről gyengítse az EU-t c) a jelenlétével (és várhatóan más módokon is...) támogassa Orbánt a közelgő országgyűlési választásokon ... d) belföldön tudja mutatni, hogy ő egyáltalán nincs elszigetelve, hiszen még az EU-n belül is fogadják, szankciók ide vagy oda... ... 10. Az 1956-os évfordulók miatt magyar szempontból kifejezetten kényelmetlen az időzítés. Ha hinni lehet Trumpnak, akkor a találkozóról múlt csütörtöktől számítva két héten belül sor kerül. Viszont Magyarország számára az október 23 - november 4. közötti időszak az 1956-os forradalom miatt roppant érzékeny ...
OROSZ-UKRÁN háború