Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 2025. 02. 19. 13:17
Előzmény: #66717  Placi82
Ja és még valamit mondok, ez természetesen nem neked vagy Zed, Murdochnak szól hanem a másik csoportnak. 
Legyen ez tanulságul, a többieknek. hogy 3 eve mondom ezt amiket most is mondtam és BEKOVETKEZETT!!!! és be fog következni. Akkor éveken át rohogtetek, szemelyyeskestetek és 15 mínuszt osztottatok, etc... . Legyen ez az életben tanulság, hogy ami ugy hapog mint egy kacsa úgy úszik mint egy kacsa, olyan sárga és úgy néz ki mint egy kacsa, akkor az kurva nagy VALÓSZÍNŰSEGGEL egy kacsa!!! .😀 Ezt azért mondom okulasul, mert hasznos lehet a magánéletben is a valószínűségszámítás és az EMPIRIKUS megfigyelestan ötvozese, és minden scenario vizsgálata, a legvalszinubb bekovetkezmeny. Speciel most gennyyesre keres magam evvel a tőzsden:)). Hogy végre BEKOVETKEZETT az amit vártam és még csak most jön a java.......... 
Ui: Ha KamalaHarris nyer akkor is ez lett volna ami. Szóval ne ringassatok magatokat tevhitbe......... csak kicsit finomabban ment volna a Story nem ilyen  durvan ahogy Trump csinálja. És kérdezitek miéért? Mert Oroszok nem. Buktak be 3 év alatt se, Putyin maradt. 
  És azért mert a cél KÍNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ezt nem fogta fel szinte senki vazze🤣🤣🤣. Cui prodest!!!!! 
krida
krida 2025. 02. 19. 13:11

másik topikban valaki feltett egy kérdést az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban, megválaszoltam, erre tiltott is, merthogy külföldi ügynök vagyok. Lol.
Valóban sok országban megfordultam, a háborus Ukrajnában is, de hogy ügynök vagyok, ezt még soha senki sem mondta :) Uralkodik az éleslátás itt a fórumon. Szerintük Trump is orosz ügynök, meg orosz propagandát tol :)
Most hogy végre Trump is békére törekszik, és kész az oroszokkal megegyezni, ezt sokan felháborítónak tartják (főleg a liberálisok). Wow.
DAXHU 2025. 02. 19. 13:05
Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy mindig a gyengébb fél kapálódzik. Érezhető, hogy ebben a szituban kik is ezek? Az EU és Ukrajna. Nem ők diktálják a tempót ez egyértelmű, mivel letolt gatyával állnak. Trump és Putyin röhögnek egyet és csinálják a bizniszt.
Placi82 2025. 02. 19. 12:58
Előzmény: #66705  Eisenburgprofesszor
Oroszok 1 litium darabot se adnak az elfoglalt területről az usanak. Megmondta már Murdoch is meg én is Kína  prioritás,!!! csak először Bidenek libsi adminisztrációja  egy nyugati paprikajancsi csicska bábot akartak az orosz Katonai nagyhatalom elelre, aki Kína ellen fordul!!!!!!!!!!!!!! Csak a sok süsü jött itt a romantikus  Gral lovag meséjevel.
Na MINDEGY, oroszok nyertek, erőből diktalnak, talapalatnyi föld és asvanykimcs se. Vannak még szén, ritkafoldfem  és litium helyek  odessza  felett is. Oroszok szarnak az egészre már. Azt is elmomdom miért!! Mert Ukrajna egy feneketlen kút lesz, usanak pont ezért nem kell, az EU egésze  meg egy 50.000 ezres katonai  kontingenst  se tudna kiállítani? Az egész egy Üdvhadsereg szint. Olvastam reggel hogy a az angol miniszterelnök nagy pofaval fenyegetőzött Oroszokra!!! erre a vezerkari tábornoka meg nyíltan kiallt idegből elmondta hogy az egész  hatalmas Brit Angol hadsereg  76 ezer fő!!!!!!!!! És abból igazi katona kb 46 ezer!!!!!!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣. Es ez a hatalmas  Anglia vazze, ezek akartak az oroszok ellen nyerni??? 🤣🤣. Várjál most jön a slussz poén a fegyverek nagy részét odaadtak az ukránoknak. Az interkontinemtalis ballisztikus raketakiloveseik meg akkora kudarc volt hogy el se indultak. Franciaország dettó!!! Működő Atomfegyeruk, raketajuk sincs. A ruszkiknak van fasza zsír új és felujitott 6100 db atomjuk 😉
Azért röhögtem itt a régi naiv  beirasokon mert ennyi tájékozatlan embert ennyi hulyeseget osszehirdani már régen láttam. számoltak a kicsihuszarok  tankokat, meg a himarsokat, meg repülőket,.........🤣 Odahordtak mindent is Putyin megbuktatasara. Most képzeld el a Brit vagy a szivárványos német vagy holland zaszloaljat  3 éve harcoló Orosz marcona  zsoldosok ellen, vagy akár csak kelet sziberiai sima 1millios  besorozzottak ellen. Azok berugnak és a földön alszanak kinn fagyban, másnap semmi bajuk..... Komolyan. Meghalna az első 3 fő és az EU s kontingenst zaszloalj egésze hazarohan a pszichiáterhez feldolgozni. . 2000 év hadaszti pszichológiaja nem értik itten ezek a nagyokososk. Az Ukranok na azok valakik voltak!!!! Azokat elkapjak a sorozo  tisztek  es mondják menjel ki megdogleni, és tudja szerencsetlen hogy 5 óra múlva nem fog élni és még fog halni, és KI MEGY  LEHAJTOTT FEJJEL, a biztos halálba. . !!! Jobban mondva ment, főleg a szegényebbek, 40ev esek, akik meg kemény kiképzést kaptak 20 éve. Mert kemények voltak, isten nyugosztalja őket. De ezek a Holland, Angol, Belga, etc kontingensek, Ukrajnában, bruhahah.🤣🤣 Ők fogják azonnal jelenteni ha az ukránok provokalnak, mert ez nem NATO háború lesz USA nélkül csak egy EU kontra orosz háború lenne csak. . És az Oroszok nyernének......
Szóval óvatosan fiúk, itt az Oroszok nyertek.. Oroszok leszarjak EUt, fulladjon bele a válságába sajnos. Ők is keletre nyitottak. USA ellenfele Kína. Öt kell valahogy lerendeznie,  EU csak arra lesz jó, hogy parancsba lesz adva hogy nem lehettünk Kína felvevő piaca, és kuss. Majd meglatod. 
Inkább olyan Trump Putyin megállapodásra  gondolok hogy piaci áron adja az olajat Kínának és a gázt hogy a versenyelonye megszunjon USA val szembe meg ilyenek. Az EU még csak vegye 400%os áron. Meg is érdemeljük vazze. Nesze neked versennykepessegunk.KAMPO!!!. Hát még sok joslatom lenne, de most megyek dolgomra. 
Zedisdead 2025. 02. 19. 12:52
Előzmény: #66711  Zedisdead

parancsolj, itt van benne, hogy Ukrajna elutasitotta a semlegességet 22 februárjában.https://www.rferl.org/a/ukraine-finlandization-macron-zelenskiy-helsinki/31697728.html
Kolyok
Kolyok 2025. 02. 19. 12:51
Előzmény: #66709  gazmber
Még vergődnek ott is demokraták mielőtt megvívják haláltusájukat... így megy ez , csak már senki nem veszi őket komolyan, persze téged kivéve...
Murdoch 2025. 02. 19. 12:44
Előzmény: #66710  Warior
Na igen, az látszik, hogy 4 év után az usának VAN elnöke. Ennek is épp itt volt az ideje.
Zedisdead 2025. 02. 19. 12:43
Előzmény: #66701  Istvan78
Ukrajnával szemben ez volt a követelésük?
Murdoch 2025. 02. 19. 12:42
Előzmény: #66708  Dehogynincs
1. A Budapesti Memorandum nem tartalmazott kötelezően értendő garanciákat semmire. Az usa szenátus el sem fogadta, tehát az aggresszorkodós kérdésre a válasz igen (függetlenül hogy helyes vagy nem).
2. Afganisztán és Irak esetében is létezett szuverenitás, meg papír, a kutyát sem érdekelte.
3. Ukrajna deklaráltan vállalta a semlegességet és a kisebbségekkel való jó viszonyt, mindkettőt dobták. Az előbbi esetében alighanem volt némi korrupciós ráhatás, ha van esze Trumpnak, idővel kiszivárogtatja.
Speciel kifejezetten kárörvendek a mostani zavartságotokon, amit a trumpi realizmus okozott. Épp itt volt az ideje.
Zedisdead 2025. 02. 19. 12:42
Előzmény: #66694  Istvan78
ez volt a Macron féle béketerv, amit Zelenszki elutasitott 22 februárjában.
gazmber 2025. 02. 19. 12:07
Előzmény: #66708  Dehogynincs

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/trump-putyin-amerikai-kulpolitika-ukrajna/
A 'New York Times' cikkében gyakorlatilag lehazaárulózták a frissen megválasztott trumplit... és megérdemelten !! ... majd lehet beszántják muskkal ott is a még 'szabad' médiát - pityun iránymutatásai szerint  (?) szvsz
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 02. 19. 11:58
Trump nagyon begurult Zelenszkijre: „nem kellett volna elkezdened a háborút, ezt egy félbolond is le tudta volna tárgyalni!"
https://www.portfolio.hu/global/20250219/trump-nagyon-begurult-zelenszkijre-nem-kellett-volna-elkezdened-a-haborut-ezt-egy-felbolond-is-le-tudta-volna-targyalni-742327
___ utólag ___________
Utólag már én is meg tudom mondani, hogyan maradhatott volna 2020-ban elnök egy félbolond az usa választásokon Biden ellen vagy azt, hogy ne lőjék fülön egy kampánrendezvényen, mert hajszálon múlt, hogy nem a halántékát találták el.
Trump most abból indul ki, hogy egy atomhatalom természetesen bármikor bármiért megagresszorkodhat egy szuverén államot, aminek határait több dokumentumban (például a budapesti memorandumban is) elismerte.
Murdoch 2025. 02. 19. 11:54
Előzmény: #66706  Istvan78
"De azért te és az oroszaid bátran állítjátok, hogy a Majdant ez alapozta meg, emiatt volt képes elérni, amit, az amcsik robbantották ki a tüntetéseket és a lázadást. De erre bizonyíték semmi..."
Mint ahogy mondtam neked, az ukránok támadták meg 2022 február 24-én Oroszországot, sajnos nem áll módomban elhinni ha ezt próbálnád cáfolni, mert se neked, se a kamu linkjeidnek nem hiszek.
Istvan78 2025. 02. 19. 11:39
Előzmény: #66704  Murdoch
Az hogy a NATO együttműködik Ukrajnával, 2014 után,, természetes. Hisz az oroszok annektálták országuk tizedét, mert megtehették a gyenge ukrán hadsreg miatt. és valamilyen szintű felfegyverezés is volt. De ez nem meghívás a NETO tagnak.
.
De igazából az az érdekes, hogy mi volt 14 előtt. Te beszélsz az 5 milliárdos segélyről, ami 19 évre oszlik szét, de egyébként nem lehet tudni mire adta az USA (nem a NATO), mire használták fel. De azért te és az oroszaid bátran állítjátok, hogy a Majdant ez alapozta meg, emiatt volt képes elérni, amit, az amcsik robbantották ki a tüntetéseket és a lázadást. De erre bizonyíték semmi...
Eisenburgprofesszor 2025. 02. 19. 11:37
Előzmény: #66698  Placi82
Az ásványkincsekben leggazdagabb területek jelenleg orosz megszállás alatt vannak. 
Ez vajon lehet egy titkos megállapodás Oroszország és az USA között? 
Murdoch 2025. 02. 19. 11:26
Előzmény: #66703  Istvan78
Ez is kamu link, mert akkor még1x:
https://www.nato.int/nato_static_fl2014/assets/pdf/pdf_2015_06/20150624_1506-nato-ukraine-bg.pdfAz megvan hogy ez a NATO oldala? És hogyan  működtek benne Ukrajnával?
Mit írt Pityuka korábban, idézem:
"22-ig, 20 év alatt annyi történt, hogy bekerült egy NATO tanácskozás jegyzőkönyvébe, hogy nyitottnak kell lenni Ukrajna NATO csatlakozása témában. Ez komoly dolog, ugye! Ez már majdnem ugyanaz, mint amikor a kubai válságkor az orosz rakétákkal megrakott hajók közel jártak Kubához! Így áll a dolog"
Pörgök a hátamon a röhögéstől, hogy három komment alatt négyet tudsz hazudni... És fun fact még ott van a nato-s linken:
In 2010, Ukraine adopted a non-bloc status but decided to maintain practical cooperation with NATO. 
Hajrá, égesd magad még jobban....
Istvan78 2025. 02. 19. 11:18
Előzmény: #66702  Murdoch
Most tekintsünk el attól, hogy mit akart. Arról beszélek, hogy te a cikket annak bizonyítására tetted be, hogy akarta. De a cikk nem ezt tartalmazza. Ennél egyszerűbben nem tudom neked leírni. Egy hazug propagandista vagy. És kiemelkedsz abban, hogy a linkjeid mindig kamuk, soha nem bizyonítanak semmit, de te nem problémázol ezen, mert beteszel egy másik kamu linket és ezt csinálod végtelen körforgásban.
Murdoch 2025. 02. 19. 11:15
Előzmény: #66700  Istvan78
Mi? Hát pont hogy akarta, csak a cikk leírta a negatív tényezőket. És meg is dolgozták a yenkik Ukrajnát, ami kicsúcsosodott a 2014-es maidan puccsban. Amit te kellőképpen tagadsz, mert ugye az egész Trump adminisztráció hülyeségeket beszél.
Istvan78 2025. 02. 19. 11:12
Előzmény: #66694  Istvan78
A háború kitörése előtt Putyin követelése például az volt, hogy a NATO vonja ki csapatait, építse le infrastruktúráját a 97 után belépett európai orszogokban.
Az ukrán hadsereg létszámának korlátozása is követelés volt.
Donbaszra pedig nem autonómia követelése volt,  hanem függetlenség. Gondolom, később Oroszországhoz csatlakozás volt a végső cél. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók