"Ukrajnában felvásárolt saját vagyonukat védik, csak nem merik bevallani." Az oroszok miért nem vették meg azokat a területeket, amelyekre fáj a foguk? Inkább erőszakkal akarják elvenni? Te melyik módszert választanád?
A dicsőséges orosz hadsereg 44-ben gyártott ásóval és még Brezsnyev elvtárs idején az ötéves tervben legyártott harckocsikkal harcol. A világ második legerősebb hadserege úgy tűnik, csak Ukrajnában második. Oroszország kiírta magát a nagyhatalmak sorából, a 3 napból eddig három nagy vereség lett, Kijev mellett, a Fekete tengeren és Harkivnál is jól elverték őket ;) Ebben a műsorban bizonyítottan csak az oroszok hazudtak, de azok egyfolytában. Például, hogy hadgyakorlatot tartanak és nem támadják meg Ukrajnát. Azóta is csak hazugságokra és azok terjesztésében részt vevő fizetett (vagy buta) trollokra támaszkodnak. Trollkodhatsz, de minden leírt sorod alatt meghal egy újabb besorozott orosz katona, aki részt vesz ebben az értelmetlen agresszióban, ami csak a beteges (és talán haldokló) Putyin elmeszüleménye. Továris! 99 óta konyec!
Ez megint egy szándékos hazugság részedről!!! kb két-három hete valamelyik témában ezt leírtad már, akkor is írtam, hogy pont ennek az ellenkezőjét írták mindenhol, hogy az ukránok nem bírják majd 1 hétnél tovább... akkor is csendben elmentél mellette. Mi a rákért hazudozol? Attól nem lesz sikeresebb az "szovjet" haderő... Egyébként értem én, hogy bomlasztani kell a nyugati társadalmakat, ezért megy a hazudozás, mert másképpen teljesen esélytelen a ruszki a nyugat ellen... hozzád hasonló "hasznos idiótákra" van szükségük! https://hu.wikipedia.org/wiki/Hasznos_idióta
Mindenféle teória létezik, egyelőre nem lehet tudni, ki robbantott. Az amcsikat is legalább annyian vádolják a robbantással, mint az oroszokat. Azokon a csöveken egyelőre nem jött semmi jó ideje, nincs igazán látható olyan érdek, ami szerint robbantani kellett volna.
Ok, szóval van orosz propaganda. És pont úgy nézel ki, mint aki terjeszti az oroszt miközben fel van háborodva az ukránon oldalin. Amúgy természetes, hogy jelen van a propaganda mindkét oldalon. Szerintem nem kell elhinni egyiket sem. De az elején elég nehéz eldönteni mi propaganda és mi tényszerű hír. És mit jelent, hogy tabu? Egy csomó oldalon találkozni vele. Akár a magyar közszolgálatin is :-).
Persze, leírták, hogy nem a termőterület 2/3-át vették meg, hanem csak 8 millió hektárt. Ha földtörvény, akkor földtörvény, 1 négyzetméter sem lehet külföldi kézen. De ha már 8 milliót megvehettek, akkor zsebszerződés lehet a 2/3-ára is.
Nemsoká azt is bemutatják, ahogy a vörös október tengeralattjáró lövi szét a gázvezetéket, Kusztó kapitány lencsevégre kapta. Csak még hollywoodban forgatják.
Nézz utána, itt a fórumon is ki volt ez annó tárgyalva, a földtörvény most sem engedi a külföldiek földvásárlását. Az egyik itteni oroszbarát troll is visszavonulót fújt, amikor a tényekkel szembesítettük.
Persze kiderült, hogy egy szó sem igaz és ezt ki derítette ki? Ja mondta a monsantó. Irakban is mennyi vegyifegyvert találtak!!!! Még annyi eszük sem volt, hogy vittek volna magukkal az ellenőrök.
OROSZ-UKRÁN háború