Topiknyitó: user01 2021. 12. 01. 17:40

ÉPDUFERR Nyrt.  

Még egy cég jön a BÉT-re
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 31. 14:57
Előzmény: #9851  _kt_
hát igen és most kiderült nutex kamu-de ez más -vagy mégsem,?
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 31. 14:55
Előzmény: #9845  Boavista
azért sok itt az összesküvés elmélet-utolag kiderül jo ez vagy csak elmélet maradt.
_kt_ 2025. 08. 31. 14:54
Előzmény: #9855  Boavista
Ha létezik 3 nap alatt 1 milliárd forgalmat generáló spekulatív tőke, akkor létezik másfél honap alatt 1 milliárd forgalmat generáló spekulatív tőke.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 08. 31. 14:51
Előzmény: #9841  farkasfu
fejétől-portfolio?
Labanc
Labanc 2025. 08. 31. 14:43
Előzmény: #9852  farkasfu
Ne vágd magad áldozati pózba, te kezdted most a szardobálást már megbocsáss.... Ideje lenne egyszer az életedben beismerni valamit...
Te hívsz engem zsigerből takony kiskutyának (ami kimeríti a személyeskedés fogalmát, gratulálok), miközben jönnek ide nem először a különböző álprofilok, vértig sértegetik a "klubbot" (ahogy te hívod), majd 1-3 nap után el is tűnnek... És te ezeket a kommentjeiddel sokszor még meg is támogatod...elég gusztustalan és visszataszító, hogy ilyen emberek képviselnek sokszor téged (és viszont), és ezek után kétszer is átgondolnám a helyedben, kit is kell leláncolt kutyának hívni....
Boavista 2025. 08. 31. 14:42
Előzmény: #9851  _kt_
Nem a konkrét forgalom a mérvadó ebben a helyzetben hanem az emelkedés üteme, stabilitása és ereje.! Bő másfél hónap alatt 6x-ozott (4-25) az árfolyam tulajdonképpen eddig érdemi korrekció nélkül. Egy speka rally maximum 1 hét ha nagyon elhúzódik, de ez ritkaság...3 nap alatt szokott az esetek 80%-ában lecsengeni és fordulni. Itt 17,90 ről fordult vissza 14.60-ig és ez a pihi is csak pár napot vett igénybe. Most 25.2-19.60- nál vagyunk 20-as záróval. Meglátjuk mit hoz a hét, de én a 17-forintot erős támasznak gondolom, a friss beszállók miatt, szerintem a közelébe sem fog menni, de ha igen ott fordul. 
Szerintem sok érdekes kártya van még itt a pakliban, amik előbb utóbb láthatóvá válnak. Figyelni kell és várni szerintem.
Toka 2025. 08. 31. 14:35
Előzmény: #9853  farkasfu
Inkább jelentettem személyeskedő kommentjét.Nem nevezzük, hasonlitjuk így embertársunkat.Tisztelettel kell lennünk azok iránt kiknek nem azonos a véleménye a sajátunkéval.
farkasfu
farkasfu 2025. 08. 31. 14:22
Előzmény: #9852  farkasfu
Ja, a takony kiskutya, szóra sem érdemes, hagyjuk futni, csaholni, ameddig a lánca ér! 👍😊😊
farkasfu
farkasfu 2025. 08. 31. 14:22
Előzmény: #9847  Toka
Először is minden igaz amit írtam! 
Aztán oda írtam, hogy "tisztelet a kivételnek"! Persze aki magára ismert, egyből jött reklamálni, vádaskodni megint. hmm :))
Aztán épduferem nincs, nem is volt! 
A chartot a topikból egy kérés miatt tettem be és akkor, amikor már már beesett az árfolyam, "pingvin a vízben" volt! Igaz ezt sosem érteted meg, nem magyarázom tovább!! Tehát semmi befolyásolás nem lehetett! Kérte "valaki" a chartot, hogy tájékozódni tudjon! Kommentet se írtam ide a topikba hozzá, hogy véletlenül se zavarjak be! Később felvázoltam, amikor már lehetett, hogy hova futhat ki a korrekció egy felpattanás után és a többi lehetőséget. Ahogy elnézem, nem volt hibás!
"Nektek" tudom nem érthető, de itt sokan, azért tudnak olvasni a chartbó! 
Az is igaz, ha jövök egy chartal, vagy véleménnyel, ti egyből megjelentek és betámadtok! Röhejes! :)))
 Most is ez történ, vagy nem?? 
A szárnyas akkoról már nem is beszélve, minden chartra lehurrogtok, de mégsem arra ment, ahogy ti mondtátok! 😊😊😊 
Szóval ezt nem nevezném úriemberként viselkedésnek, mint ahogy állítod!! 
_kt_ 2025. 08. 31. 13:52

Mi az a forgalom, amiről még elképzelhetőnek tartanád, hogy csak "zsíros spekák" csinálják?
A NUTEX tavaly decemberben 3 nap alatt 50%-ot emelkedett 1 milliárdos forgalommal. Ekkora forgalma volt az EPDUFERR-nek július 1 és augusztus 20 között.
_kt_ 2025. 08. 31. 13:04

Az az igazság, hogy amit a GeoAkkuról írtam a #9828-ban az nem a saját véleményem volt, hanem független szakértők és a könyvvizsgáló által jóváhagyott értékelésen alapult. Ők hozzáfértek olyan információkhoz, amikhez én nem fértem hozzá, így jött ki az az érték amit írtam. A saját véleményem, becsléseim már többször említettem ebben a topicban, közel sem ennyire optimista, nyilvánosan elérhető információból.
_kt_ 2025. 08. 31. 12:02
Előzmény: #9840  kilgorex
Researcher
Researcher 2025. 08. 31. 10:57
Én is úgy gondolom, hogy valakik felhajtották az árfolyamot.Es nem a 10 és 100k veteles kisbufik voltak. Közel a kozkézen lévő mennyiség atforgott. Valami van itt , és nyilván keresi mindenki erre a választ. TA alapon meg már kár nézni. Meglátjuk mit hoz a jövő hét és esetleg a cég publikál -e valamint?! 
Toka 2025. 08. 31. 10:47
Miről beszél Maga Farkas Úr?Klubbtagok oda írnak ahova akarnak.Van amelyik klubbtagnak van, volt vagy lesz ilyen papirja...nem tudom.Ne irjon már ilyeneket.Fel kéne ébredni topik és fórumlakók, zsebre megy a játék!!! A ti zsebetekre...meg kell nézni pár papirt ahova bement a Maga csártja hogy most megy fel, pingvin a vizben...tudok ám ilyen papírt mondani párat....jon a csárt, maga alul vesz...aztán elad....ne clubbozzon kérem, én próbálok Önnel Uriemberként viselkedni, remélem viszonozza."Fejétől bűzlik a hal"-írja....Maga kezdte újra.
Borisz 2025. 08. 31. 10:43
Az állatok királyától nem személyeskedő kommentek voltak, hanem konkrétan ömlött belőle a szenny. Szerintem pszichésen erősen nem volt rendben.
Viszont erre felépítve begyűrűzést kiáltva idehozni a régóta szeretettel ápolt csatateret szerintem nem kellene. Megvannak a gyűlölködésre speciálisan létrehozott topicok, jó lenne oda korlátozni.
Boavista 2025. 08. 31. 10:41
Előzmény: #9828  _kt_
Továbbra sem gondolom, hogy a magyar tőzsdén olyan "zsíros" speka réteg tevékenykedne, hogy ezt az 1 hónapja tartó, forgalommal alátámasztott emelkedést finanszírozni tudná, úgy hogy közben általad említve tömés folyik a nagyok részéről!  A fundával kapcsolatban,köszi a meglátásaid, én hozzá nem tudok szólni geoakku téren, vagy megállja a helyét amit írsz vagy nem. Az MVM működésre alkalmasnak találta és ez most a hajtóerő. Azt pedig senki sem tudhatja a bennfenteseken kívül, hogy mi "épülhet" erre a háttérben.! Ellenben "fogadni már fogadtak" rá, hiszen jelképes 850 milláért átvettek papírokat a tulajtól 17 ft-on, de volt egy 7 forintos csomag is mint tudjuk 262,5 millió értékben. Ezek mind többfelé mentek, tehát több embert kellett "bepaliznia" Palkovicsnak ilyen összegeknél.! Hogy miért adott el? Nem tudhatjuk milyen megállapodások vannak/voltak a háttérben. Talán mert voltak anyagi nehézségei, talán mert jobban akar élni, talán a cégbe tolja, vagy csak simán növeli a közkezet hogy egészségesebb legyen a struktúra. És mivel rengeteg papírja maradt, ha bejön a történet akkor nem mérvadó tétel amiket eddig pénzzé tett.
Idővel a mozaikok helyre fognak kerülni, de most nagyon megy a helyezkedés és ez nem véletlen szvsz. Annak idején a freesoftnál is hasonlóan ment a dolog a brutál emelkedés mellett. Ki tudja, lehet valaki szemet vetett a cégre, geoakku + építőipar, és tőkét emelve beteszi ide a lábát, ezért a jelen árfolyam. Sötétben tapogatózunk, és felesleges jelenleg fundázgatni, mert nem tudhatjuk hová futnak ki a dolgok. Bármi lehet, de a jelek nem arra utalnak, hogy vissza 5 alá....
Labanc
Labanc 2025. 08. 31. 10:40
Előzmény: #9842  Boavista
Ez is egy szempont, aminek lehet relevanciája, ugyanakkor kíváncsi lennék más elméletekre is, hogy milyen célból adott kölcsön a tulaj részvényeket. Alapból egy ilyen tranzakció nagyon ritka a magyar tőzsdén, ezért is keltette most fel a figyelmem.
Következő napok árfolyammozgásaiból okosabbak lehetünk, én mindenesetre a partvonalról figyelem már jó ideje az itteni fejleményeket.
Labanc
Labanc 2025. 08. 31. 10:35
Atyaég, rég olvastam már ennyi hülyeséget tőled... látszik hogy halvány lila gőzöd sincs miről is volt szó, milyen személyeskedő kommentek is kerültek törlésre... különben nem jöttél volna ide okoskodni és a feszültséget kelteni...
Akiket itt megint klubbozol, azokat nem is láttam itt aktívnak, többen elmondták korábban hogy nem is érdekeltek ebben a részvényben (köztük amúgy én sem)
Ráadásul pont tőled hallani azt, hogy megvádolsz másokat feldumás átverésekkel, a legszélsőségesebb formája a cinizmusodnak...
Kár, hogy a fórumban a rágalmazást vagy a nyílt hazudozást nem szankcionálják...
Boavista 2025. 08. 31. 10:14
Előzmény: #9831  Labanc
A tulajnak a két cégén keresztül nem csak az általad említett pakkja van, hanem összesen 378,5 millió darabja. "A kölcsönadom apróért, hogy az a valaki jól szétb...a az árfolyamot, nem játszik, kizárnám teljes mértékben, ennek a tulaj szempontjából csak negatív hozománya lehet, hiszen ugrik a bizalom is a kicsik részéről! És egyébként igen, a shortot zárni is kell és a kölcsön papírokat vissza adni valamikor..
farkasfu
farkasfu 2025. 08. 31. 10:10
Na szép!  Ide is begyűrűzött a club! :))
Miért a club és tagja (tisztelet a kivételnek) a probléma az egész fórumon, amerre járunk?  Van egy jó mondás, hogy fejétől büdösödik a ..... 
Persze ettől még nem kell sértegetni, gyalázni senkit, de a fórumon vissza lehet követni, hogy honnan és mióta vannak problémák, speka, feldumás átverések majd "öntések".
 Érdekellentéteknél, csorda szerű követések, támadások és ki nem tud beilleszkedni egy közösségbe?!! Ki az, aki mindig betámad, oktat, utasít másokat, mikor nem is őhozzá, vagy őróla van szó?
 Fel kéne ébredni topik és fórumlakók, zsebre megy a játék!!! A ti zsebetekre.... 
Magam részéről megtettem amit tudtam. Amikor észreveszem, észrevettem az átverés szagát, jeleztem a ta-val a charton a helyzetképet, várható következményeket! Erre egyből jött a club felől a csorda szerű támadás! Ezek visszakövethetők a fórumon, az internet nem felejt! 
A többi a ti dolgotok! Ha tetszik, hát folytassátok! 
Jó kereskedést szitkozódást! Vigyázat, most jönnek megint.......
(Nem csak ide vonatkozik erre a topikba a kommentem) 

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek