🍾!🥂!Fater is pezsgőzik!Most issza amit a múltkor vittem!Mondtam kapja össze magát,holnap majd hozok megint!Bérelt géppel megy a csapat Trumphoz,most mondja a hiradó!!👍
Mintha bármit is számítana .. Gondolkodtam rajta , hogy bánod , hogy nem ezt vetted; hanem OTP-t .. Úgy látom el vagy szokva a normális kereskedéstől egy likvid papírnál . Mert aztán baromira számít 10 Ft 700 milliós forgalomnál meg ilyen piaci hangulatnál . Hamarosan kiderül , hogy hogyan folytatódik a sztori .
Nem onszántábol, mert 2026 végén nix weiter ruszki gáz. Pont. Akármenyit és akárhogyan kapáloznának Szíjjártoval egyutt, ezt már borítékolhatják. Az amcsik majd szálítanak néhány millio kobmetert.
Na ezért volt időben jó helyen meg USA választások előtt. Úgy látszik Viktornál csak okosabbak ügyesebbek vannak.. de azért jó lenne mindenkinek ha kicsi jutna abból amit letárgyal..
szerintem igen, ha buknak a 4ig marad meg nekik, mint támogató, szerinted miért hajtanak, gondolnak mindenre ám, "kispajtás", Lőrincet ki lehet lőni, állami megbízások nélkül bambi lesz a fickó, majd megy a nőjével egy csónakban a tengerre hajókázni
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.