Mivel az utasok maguk is sok képet, videót és beszámolót töltenek fel az útról, sikerül egyre többeket azonosítani az Orbánt kísérő népes delegáció tagjai közül. Aligha meglepő, hogy ott vannak a fedélzeten a legjelentősebb hazai óriáscégek vezetői, így például Hernádi Zsolt Mol-vezér vagy Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója.Sőt, ott van a gépen Póser Zoltán, az állami N7 Holding vezérigazgatója is
Menjenek minél többen.. Ha többen mennek több pénzt tudnak elhozni.. Amúgyis most voltam a BMW szalonba, A srácok jól dolgoznak Amerikába Egy hét múlva már át is vehetem a járgányom.. 7000 Forintos árfolyam nál már meg tudom venni engem ez érdekel a többi nem
Hát, hogy valamit fel tudjanak mutatni a semmi repülőrajtra. Amúgy ez csak duma. Már hónapok óta megvan írva, hogy ilyet mondjon Szííjjártó. emlékszik még valaki a tavaszi belengetett 100 gyárra, ami aztán 150 lett? Arról is kussolnak.
Ez a 100 milliárd Ft csak kb 300 millió USD . Nem egy óriási osszeg. Matolcsy gyerek egyedül 5x annyit vitt ki a MNBbol.De ez is nagyon jól jön. Nem tudom minek kell ehhez a fél kormány. A sok propagandistarol nem is beszélve.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.