Milyen csend van,hogy ma esett a papírunk.Nem mehet minden nap csak fel,bele fér egy mai napi korrekció is.Így az egészséges.Holnap viszont a felfelé irányt várom.Akkor holnap reggel mindenki a gép előtt.Hajrá 4IG!!!!!
Ennyit találtam erről, amikor a cikk megjelent: https://research.ftserussell.com/products/index-notices/home/getnotice/?id=2617124&utm Following the receipt of updated shares in issue information for Metaplanet (Japan, constituent) as a result of primary offering, please see details of affected indexes and effective dates below: Index Effective From Start of Trading FTSE All-World Index 22 September 2025 FTSE MPF All-World Index 22 September 2025 FTSE Developed Index 22 September 2025 FTSE Global Mid Cap Index 22 September 2025 FTSE Developed ex Multinational Index 22 September 2025
A negyedéves felülvizsgálat piaczáráskor pénteken van FTSE hivatalos oldala. Bár az egyetlen magyar Tőzsdefórum híren kívül azóta sem találtam, hogy a 4IG bekerül, de nagy a forgalom :). Úgyhogy péntek zárásig még lehet venni.
Az ország legnagyobb cége épül.Nem gondolnám.hogy bármelyik kormánynak is érdekében állna lerombolni.Majd 10ezres árfolyamnál kb 5 év múlva azt mondjuk,hogy itt 2500nál ajándék volt.Emlékezzünk. csak Sanyibácsi mit mondott a 6ezres otp-re!És most hol tart.Ötszörözött!!!Itt is hasonlót várok.
Nem hiszem, hogy gond lenne Jászainak és a 4iGnak a kormányváltás. 4iG 2-3 éven belul a top 5 cégben lesz hazánkban. Too big to fail, ahogy azt az USA-ban mondják. MP, ha hatalomra kerul, sok más és fontosabb dolga lesz mint a jo, nyereséges cégeket tonkre tenni.
Nekem most 0 db van. Ha marad a kormány legrosszabb verzió a 9000 ftos arfolyam 5 ev alatt. Akkor top 1. Részvény. Csütörtökig kell megvenniuk az 1,37 millio darabot. Ha nem marad a kormány akkor gond van.
Biztos komoly forgalom lesz pénteken, de számítani majd az fog szerintem, hogy a cég milyen gyorsan növekedik idén tovább. Ha Jászai elérkezettnek látja majd az időt, (ez lehet csak jövőre lesz) akkor 2-3 éves terveket is közzé tehetnek, üzletágak szerint. (bevétel, ebitda, várható nyereség) Ha ezt megtennék, jöhetnének az elemzők pontos célárakkal és folytatódhatna az árfolyam átárazódása. Én úgy gondolom, hogy az árfolyam 3 éves távlatban lehet 4000ft, de akár majd duplája is! Jelenleg vakon vagyunk. Ha Jászai teríti a lapokat és terveket is közölnének, na onnét már az alapok is bátran vennék. 2600as záró mára jó is lenne és persze az, hogy az emelkedések után a korrekciót is letudjuk. 2555ft és 1,152milliárd napi átlag 2611ft
Sok alap akik pontosan akarják követni az ajánlást, csak az utolsó 1 vagy 2 napban veszi meg a szükséges mennyiséget. Így ilyenkor előtte sok spekuláns is gyűjti, akik majd átadják a nagy alapoknak, csüt-pénteken. Lehet pénteken nagy forgalom mellett egy lokális csúcs is, de ezt majd meglátjuk. Megéri pénteken itt lenni és figyelni az eseményeket :). 2
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.