1-2 hét után meg még okosabbak :D Azt senki nem tudja, hogy a nagy-nagyok meddig fogják gyűjteni. Azt látni, hogy idén nagyon, türelmetlenül gyűjteni kezdték. Nagy emelkedés után kell 1 kis pihenés, korrekció. Vevő is kivár, hogy legyen eladó olcsóbban. Senki nem viszi ész nélkül az egekbe az árfolyamot. Nincs ezzel semmi gond. 1-2 hónapja még 1800 körül volt. (1 éve 800 alatt is) Sok pozitív hír volt a cégről a napokba és még majd lesz is. Ennek be kell épülnie az árfolyamba. Nem 1 hét alatt. Napi átlag 2602ft!!! és 3,646milliárdos forgalom. Azért ez nagyon szép. Persze ilyenkor sokan megremegnek. Gyakorlatilag ez a tőzsde. Az, hogy hol lesz 1 év múlva??? az szinte biztos, hogy 3000 felett, de ez lehet simán jóval 4000 felett is.
A következő két nap után okosabbak leszünk. A nagy kilengések után én kisebb hullámokat várok a mai gyertya testének (kanóc nélkül) határain belül.Ha megtartja a részvény ezt a szintet akkor ez az új belépési pont sokak számára. Persze benne lehet egy leszúrás 2200-ra, de én most is azt vallom, hogy emelkedő trendben maradunk!
Ne haragudj de ezt nem lehetne befejezni!?! Mire jó ez? Sok topikban az újoncok örülnek a támogatásnak, próbálnak bizonyos gondolatok alapján haladni, tanulni. De ez csak értelmetlen veszekedés! Én cca. 7 hónapja olvasom a fórumot, ilyen olyan topikot de nagyon nincs ínyemre ez a hangnem. A tudása, tapasztalata sokak számára fontos, én szívesen olvasom és néha sajnos nem figyelek az "intelmekre"...
Az ilyen nagy hévvel jött kanóccal az a probléma, hogy nem ismerjük pontosan a hátterét. A nagybüfi/vevőnek kell egy bizonyos mennyiség és azt megveszi, majd lelép! Ez persze nem ennyire egyszerű, hanem szerződést köt az ügyletre, általában egy lebonyolítóval, nevezzük brókercégnek! Ő szépen veszegeti, piacin, vagy éppen a robival a betáplált algoritmus alapján! Csakhogy ő is a piacról él és a jutalék mellett kereskedik is közben, vagy az alkalmazottak! Most csak megkérdem, ha tudom hol a vége a megbízásnak, akkor nem tudom hol kell eladni az elején, időben megvett tételeket, esetleg duplán? :)) Ennyit egy kanócról, ha érted. Ez mehet kicsibe, vagy nagyba, a tőzsde pénzről szól...
Lemaradtál megint? :)) Magadra vess, több mint egy hónapja fent volt a chart.( kérésre) A te fajtád miatt nem linkeltem nyilvánosan, így sokan nem láthatták. Ez lesz ezentúl! Számolj el velük inkább! 🤣🤣
Szia Farkasfű! Olvastam pont, amit írtál. Hát én vagyok pont a kanócban, a legtetején! :) Néha járok így, de én többet adok-veszek. Természetes dolog. Én megvárom a visszát. Illetve annyit akartam hozzáfűzni, hogy a kanócok viszonyag gyorsan kialakulnak és nem olyan hatalams pénzt fognak fel! Mármint kinek mi a sok! De ahogy láttam nagyon hamar kialakúlt pár száz millával. Egy az enyém belőle!:) De amit a Rába jelent meg amiket várnak tőle szerintem nem kell neki sok, hogy kiolvadjon. Szóval tényleg kevés pénz a kanócos rész. Ültem gép mellett, láttam forgalmakat. Szerintem a napokban teszteli és akár mehet fölé!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.