A májusban született emberek természetes Opus optimizmusukról ismertek ès egy olyan látásmódjukról, amely mindenáron előre viszi őket. Legyetek bátorak, hogy mindenki ebbe a gondolkodásmódba lépjen. Csak magabiztosan kell tartani,esetleg venni, vagy adni az Opus rèszvènyt,bízva abban, hogy valami jó mindig elérhető közelségben van. 200HUF/papír VS. 400HUF/papír Innen kezdenek megváltozni a dolgok!!
A CSER-rel bàrmit megtehet MP. A sògoràval ès a hugàval olyan törvènyeket alkotnak,amilyeneket csak akarnak. Lehet,az àllamosìtàst is törvènybe foglalja.
Szia én is voltam!Személyesen odajött hozzám a vezetőség valami összeköt minket a birkózás!Nagyon bízom az elmondottakban,jó úton járunk.Az opuson nincs fogás ennyit elárulok sok sikert mindenkinek.
Ismereteim szerint a 2026os választásokat 2/3dal nagyon elbukta az eddig 16 éven át kormányzó állampárt. Amivel a NER korszak végett is ért. És ha életben még egyáltalán kormányozni akarnak akkor a jelenlegi NERt mint olyat nekik is le kell "húzni a vc-n". Nem lesz könnyű az se hogy újra bízzanak az emberek a Fideszben. Ehhez sok mindenben máshogy kell hozzáállniuk.
Véleményem szerint ez nem fog sikerülni nekik. Ennek oka egyszerű: az alapeszméi nem változnak, legfeljebb a (förmedvény) módszerei. De ez kévés lesz, a nagy manitú nem felejt. Most kicsit más korszak jön, remélhetően jobb, (bízunk benne épp úgy mint 2010ben is bíztunk - mindhiába) euró bevezetése mellett, talán ember közelibb lesz sok minden. Új kormány, tapasztalat nélkül, sok sok hiba lesz. Épp annyi mint a legeslegelső (akkor még szimpatikus) Fidesz kormánynál..
Az is vélhető. hogy a közpénzek felügyelete, elosztása másképpen fog történi, talán, (csak taqlán) és nem lesz annyi felesleges pénzszórás mint volt anno 16 évig (paráztatás) Reméljük a szép jövője lesz Magyaroszágnak. És Végre rosszulét nélkül meg lehet nézni egy M1 híradót, vagy más országos orgátumot.
S ha már odafentről a vezetőséfből is olvassa valaki a fórumot- ezt is olvashaná:Mivel a fórumozók jelentős részét kiemelten érdeklik a tőkepiaci események, ezért szükségesnek tartjuk leszögezni: A fórumon megjelenő minden tipp, ötlet, „tuti infó” egyszerű
VÉLEMÉNYNEK tekintendő. Ha ezek alapján hozol befektetői döntést, minden
felelősség a tiéd. Jó szerencsét!
Sziasztok, én voltam. Pozitív volt a hangulat. Olvassák folyamatosan a fórumut, a folyamatos paráztatást... A jövőben fognak intenzívebben kommunikálni. Reméljük a szép jövőt. A jelenlevők mind ebben bíznak. Évek óta tulajdonoljuk a papírt.
Ha egy kicsit értelmeznénk a mondást :) Venne az Opustól, aki már vett jó drágán, azaz vagy olcsón veszi, és a társaság bukik nagyot rajta, vagy annyin venné át, amennyi a cég vette, ez a társaságnak semleges, de neki óriási bukta...miért is tenné ezt :) ezen örömködni lehet, sajnálom, de sok logika nincs értelmes kifejlettel ebben... Ha a piacon venne, az más, de nem ott fog :) Biztos gondolkodtak, szóbeli intervenció lesz, és ez elég... jó vásárlást neki is, és nektek is... itt nem ezen múlik
" Mészáros Lőrinc vasútépítő cége 1,8 milliárddal támogatta az Orbán-kampányt intéző, DPK-kat szervező alapítványt" Már semmi közbeszerzést nem fog megnyerni.
NEW OPUS GLOBAL