Az, hogy hol éri meg venni és eladni, az mindig egyéni döntés. Sokan eladták, mert nagy a volatilitása, sokan tartják, mert feljebb várják. Én magam feljebb várom (nem véletlen a cég 489-es célára) és nem adtam el egy darabot sem, de nem is vettem mellé.
Sziasztok ! Újra Itt vagyok. A Részvényeim azóta is mind megvannak. Venni nem vettem, eladni meg pláne nem fogok. Kitartok amig kell, a célár számomra változatlan. Gyuri HJARÁ OPUS :)
Az MM valóban vízben, szennyvízben utazik, Itt a cikkben csak annyi a csúsztatás, hogy a víz szó elé mindenhova oda kell tenni a szenny előszót az elé pedig a tisztított jelzőt. Tisztított szennyvizet fognak sokat odavinni, de tökmindegy ha MM csinálja jól jön a bevétel.
a brókerek, szolgáltatók verik rá a. ....., hogy uborkaszezonban ilyen bevételeik lehetnek jutalékból, csupán azzal, hogy látják az összes beadott megbízást és rájátszanak a feszültségre, bizonytalanságra, ez ennyi, nem kell bele látni mást, láthattuk korábban pl, hogy erstenek nincsenek gátlásai, ha a saját bevételeiről van szó, mindent bevetnek, el is lesznek zavarva az országból, ez már kb biztos, tróger az összes bankos, bróker, stb
A 2. öntés mar kisebb amplitudoju volt. Ha lesz következő akkor az még kisebb lesz. Egyre kevésbé fogja a piacot megijeszteni. Vagy egyre jobban elbizonytalanodnak a szereplők es inkább mindenki dobja. Es nézegethetjük a 200as szintet. De ha a következő öntés tényleg csak kisebb hullàmot fog okozni es ezek az öntések kifulladnak szűk árfolyam tartomanyban (nem tudjak tartósan 300ala küldeni) akkor az csak arra lesz jó hogy megerősíti ezt a 300-400 közötti színtet. Onnan utána mehet tovább a következő szintre.
Miért szerinted miért veszik? Mert jó lesz az osztalék? Nem mindegy nekik,hogy 52%-uk vagy 60 % van? Miből lesz nekik a nagy pénz Haverok is keresnek akik tippet kaptak,meg a nép is lehet kicsit boldogabb Egyértelmű ott kell eladni ahol nagyon nagy tételek fognak gazdát cserélni magas áron . Én 600-1000 közé várom De saját tőke alatt biztos nem
NEW OPUS GLOBAL