Uraim, szereny nezetem szerint, Orban gyozelmet boritekolni lehet. Az ellenzekkel nem is kell foglalkozni, ok elintezik magukat. Akarmi az oka a mostani novekedesnek, biztos vagyok benne, hogy az uj Fidesz kormany, igeretehez hiven, elobb vagy utobb eloveszi a repter megvasarlasat es a Belgrad-BP vasutvonalat. Itt nagy penzrol lesz szo es Meszaros is valamit fog kapni. Ez azon felul, amit az OPUS cegei amugy is kapnak a kozmunkakbol orszagszerte , mondhatjuk havi rendszeressegel.
Ez megint nem biztos. Ha van eszük mindig egy, vagy két lépéssel előttük kellene járni. Bár, lehet, hogy ez megtörtént. Mi kishalak nem látunk bele. Szvsz.
..ráadásul 9 kereskedési nap van hátra. Majdnem 3x-ozni kellene a ~600-ig. Nem lesz annyi. ML az utolsó szakértői interjúában azt mondta, hogy 350 körül kellene lennie a papírnak, és talán 2 elemzésféle is oda számolta. Szerintem addig megy. De jó nekem a 810 is.
HA ez egy választási meghúzás (és az) akkor már csak az a kérdés, hogy meddig engedik/húzzák. Abból kiindulva, hogy a legtöbben 5-600-on vannak beragadva, ide lenne várható - szavazatért cserébe, de kétlem, hogy addig elmegyünk. Bár ennél a papírnál még a nőket is jobban értem.
NEW OPUS GLOBAL