Barki kiszallhat csak mikor elotte itt hetekig ment a felfele duma.Utana meg kiszallt a jelentes utan meg 150ft-os arat kamuzik be,hogy paran eldobaljak o meg mar a vevoin varakozik.Na az a gusztustalan. Itt ilyenekre nincsen szukseg.
Szia nem ijedtem meg, sőt sokat is vásároltam még hozzá.De még 200 alatt leszünk feszült vagyok.Az opusban hozzászoktam a jóhoz és itt is ezt várnám el,nagyon lemaradók vagyunk.
Nem érted. Nem a Concorde szakértelmével van a baj, hanem, hogy a "befektetők" a jelentésre eladtak, aztán ugyanarra a jelentésre vettek. Kellett hozzá egy elemző, aki elmagyarázta a jelentést. Csak a célárra reagáltak. Persze ez csak az én rossz indulatom, biztos mindenki elolvasta a jelentést elejétől a végéig, és az alapján kalkulálta ki a saját fair értékét és a Concorde csak megerősítette azokat.
Mizu Kenyi?Reggel meg voltál nagyon ijedve!Nem szoktál Te ilyet csinálni!Öregszel?😂De viccen kivül,keményen indult a nap itt is,de szerencsére jöttek a vevők utána!
NEm emelt, hanem publikálta, ami kijött a modellből. Nem hasraütésre mondanak be egy számot. Egy vállalatra vonatkozó elemzée közzététele pedig az adott vállalatra vonatkozó hírnek számít.
AutoWallis Nyrt+topic