Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Jelenleg nincsen Deltám, nagyon sok évig ültem benne még Econet meg Estmédia időkből. Sok kudarcot átvészeltem, aztán megfogadtam, hogy ha egyszer újra megindul eladom. Így is tettem tavaly. Bár nyereséggel adtam el, de nagyon rosszkor. Akkor indult meg és ment majdnem 100-ig. Nekem már akkor nem volt. Ez a Delta valóban a hozzád hasonló, kötél idegekkel rendelkező befektetők papírja. Maximális tiszteletem nekik. Vajon mi lehet Évananinaval, DrLacóval meg a többiekkel akik átvészelték a vérzivataros időket? Lehet jókor eladták. Én - amikor felment a Delta belépésekor - külföldön melóztam, nem figyeltem, pedig akkor kellett volna eladni. Nektek kitartást és sok nyerőt kívánok! Egyszer a helyére kell, hogy kerüljön ez a papír is!
Ne haragudj oldi, de azt se tudom miről írogatsz, úgyhogy elnézésedet kérve én nem szeretnék tovább reagálni erre a fogalmam sincs milyen témára! Minden jót neked!
Nem kell ide orvos! Salaxx véglegesen kitiltott a topikotokból, pedig csak egyszer nyilvánultam meg és akkor sem sértettem szabályt. De a főszabály az, hogy nem számít kinek van igaza, a topik moderátorának döntését el kell fogadni. Vagyis hiába gyógyít meg engem egy pszichiáter, ha Te, vcsmate, salaxx aztmondja, hogy én csaló vagyok és klónként írogatok, akkor az úgy van. Ha beteg vagyok akkor is és ha egészséges vagyok akkor is. Ezért kellene belátnotok, hogy így nem működhet egy fórum, egy topik. Mindenki követhet el hibát, de ha bebizonyosodik, hogy hibázott, tévedett, azt be kell ismernie. Te ahelyett, hogy ezt tetted volna, nekem gyógykezelést javasolsz, holott azt írtad csaló vagyok és bebizonyosodott, hogy nem voltam, nem vagyok csaló! Klónként soha nem írtam, nem nyilvánultam meg! Ezt külön kell kezelni attól, hogy egy részvényről eltérnek a befektetők véleményei.)
Nem az Erste volt kuka, hanem a Te Internet elérésed! Többiektől most élnézést kérek az offolásért! Nem akarnál megkövetni amiért tegnap a Pannergy moderált topikban engem csalással vádoltál? Azt írtad, hogy az én klónom TBR7! Bebizonyosodott, hogy tévedtél és a barátaid is! Illene elnézést kérnetek tőlem a hamis vádért!
Hi Manopi! Normális emberi lény nem értheti ezt a gusztustalanáprilis 1-t.Talán Hekki beírt egy nyitás előtti könyvet, hogy 68 ig nincs eladó,majd vki vételi 100000 db.Tudtuk, hogy poén,én is kidobtam 100000 t az 59 esből.6 forintocska zsákocska.Így is van még derekasan.Majd ha a masiniszta dudál,akkor felszállunk.Jelenleg az otp és ezüst shortjaim akkorát hoztak 1 nap alatt, hogy széles a mosoly.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.