Egy jó ideje nem néztem rá, de a pénteki után azért csak körbenéztem:https://forum.portfolio.hu/topics/appeninn-topik/39330?oldal=302#9721734 Itt lettem kitiltva, most a könyv alapján sokaknak fog fájni. Gondolom a magas olaj az irodaházakban utazókat fogja elsősorban érinteni, nem hinném, hogy a ner miatt van a baj, az iráni háború viszont nem nyugszik. Sajnálom, hogy ide került az árfolyam.
Ha a régiós országokban is elszállnak a kamatok tartósan ennél jobban, nemzetközi helyzet miatt, az egy nagyon jó precedens lesz arra, hogy a tulajdonosok elkezdjenek profitot realizálni és jegelni a további akvizíciókat. Hiába általánosan ez nem kedvez a Reiteknek, az app esetében akár pozitív fordulatot is jelenthetne.
Nagyon egyszerű a képlet. Hozamemelkedés van minden fronton és ki tudja a választások után miket kell lépni, pláne ha leminősítés jön. REIT papíroknak halál. Majd ha csökkennek a kamatok...
Ez azért van mert csalódtak a rv-ek a tavalyi osztalékpolitika miatt! És a vezetőség közlékenysége is egy nagy 0 , de a rv és a befektetései nagyon jó! Te is tudod , hogy szűzen is duplát éri! Itt van sok rv ami jobbam ment hírekre+ 4-ig mennyi adósság mikor fizet osztit? Mégis ment! Itt minden féle kép lesz oszti ha más nem jövőre!
Van pár menekülő papír oda azokat kell venni ami esik és magára hagyták azokat messzire elkerülni, máskor se venni bele. Az Appra minden negatív hatással van amit nem akarok elfogadni se elhinni. Olajválságra esett, háborúra esett, forint gyengülésre esett!!! Úgy hogy volt olyan szintén ingatlanos SZIT papír ami meg se moccant.
Jelenleg tényleg nincs papírom, pár hónapja adtam el 10-15% veszteséggel (szerencsére). Nem hergelek én senkit sem ,ezt nagyon félre érted, valóban szidom a céget mert mocskos munkát végeztek tavaly a befektetőkkel-részvényesekkel!! Nyilván szeretnék és ha arra a szintre lemegy amire gondolok vásárolni is fogok. Tőlem nem olvasol fundát meg ilyen marhaságokat ,hisz volt erre egy illetékes az a waterloo-s faszi aki fülét- farkát behúzva elsunyogott mert semmi nem jött be jóformán amivel etette itt a népet!! Teljesen mindegy hogy eredményei alapján némelyek szerint többet ér a cég ,de a piac ennyire árazza ,sőt a jövőben még ennyire sem!! Szóval teljesen okafogyott hogy ér a cég ér papíron 1300 ft-ot ,ha csak 300 adnak érte nemsokára!!! Nem befektető vagyok hanem speka ,olcsón szeretnék venni és drágábban eladni ha lehetséges, ennyire egyszerű ez mint a faék!!! Nyilván a tévedés jogát fenntartom, és a sok beragadtnak kívánom innen csak felfele menjen az árfolyam!! Legfeljebb akkor én nem veszek ebből!! Viszont kívánok jó spekit és további szép hétvégét 👍
A bét-en az elmúlt években végbement emelkedés miatt a többség már beárazódott, amit írsz az 5 éve reális volt. Nem komolytalan kis papírokra gondolok. Ezek közül prémium kategóriásként toronymagasan kilóg az app, arról nem is beszélve, hogy ha nem a saját tőkét vesszük alapul, hanem a profittermelő képességet, akkor meg még durvább ez az állapot..!
Appeninn real