Májusban jeleztem, hogy 370 ellenállás! Ha sürgősen nem produkál egy emelkedést, akkor nyekk! Nagy "késésben" van!
Valamerre mozdulni kell már.. Ráadásul ha jól hallom, a biztosítóknak nem a legjobb évük az idei! Eddig... Majd a jelentés megmondja a tutit, de a technikai kép, mindig sejtet valamit! Q1-re tömés volt....
🤣🤣 Vannak clubok, ahol ezt beveszik, de én nem oda tartozom! :) A cigé a hibás egyértelműen! Még áprilisban is az volt! Egy csökkenő trend lett fibozva, visszafelé úgy, hogy aljáról felfelé, jobbról ballra, menetiránynak visszafelé! Ezért vannak fordítva a leendő korrekció szintek rajt. Látszik az adatokból értékekből! Ezt nem lehet megmagyarázni, de felkészültem rá, hogy megteszed! 🤣🤣 Miért fibozunk, mit mutat, vetít előre a fibo? Ezek megadják mindig a választ a helyes használatára. Cignél áprilisban fordult már a trend, be is csatornáztad. Nem kell a mese, ferdítés! Ez így nem jó, no comment...
Mindkét fibot jól húztam, Akkonál már egy ideje azzal számoltam hogy kilép a csökkenő trendből, cignél meg még bizonytalan voltam az irányt tekintve, ezért meghagytam a még áprilisban berakott fibot... de azt lehet hamarosan lecserélem látva a mai napot.... Ezt úgy beállítani hogy nem vagyok képes jól fibot húzni, enyhén szólva gusztustalan, a lejáratási kísérleteid egyik legaljasabb formája.
Nem hiszem, hogy sokat át kellett nézned, én kettőt láttam! Sosem szóltam volna már érte, ha nem mindig velem foglalkoznál, minősítenél hazugságokkal! Gondolom előbb ezt kéne rendbe tenned, hogy melyik a jó chartod!? hmm Melyik a jó fibo és miért különbözik? Még nem tudtam megfejteni... 😲 Biztos megmagyarázod, erre felkészültem. 🤣🤣 https://invst.ly/1bl5vk https://invst.ly/1bn02a
Átnéztem az elmúlt időszakban fórumban is kiküldött chartjaimat, mindegyiknél rendben találtam a fibot. Úgyhogy egy kis visszafogottságot, ha kérhetek. Legyen szép napod!
Látod itt a probléma! Amit nem tudsz, vagy amiről nem tudsz és valaki felhívja rá a figyelmed, azt hazugságnak veszed! Persze egyszerűbb, mint elismerni és kijavítani! Sajna még mindig itt tartasz! "Az internet nem felejt"..:) Egyszerű a dolog pedig. Csinálj leltárt, hogy hány cshartot készítettél, hányat publikáltál és keresd meg a hibát! Vagy kerestesd meg a hibát, ha nem megy! Persze a hibát megtalálni, tudni kell a helyes megoldást. A farkasozás nem tudomány! :)) Neked amúgy nem érdemes segíteni, ezt be kell látnom! Ne csodálkozz, he nem fejtem ki a részleteket annak, aki csak követelőzik, vádaskodik, stb. Elmondom neked utoljára, másoknak is elmondtam, annak lehet segíteni, aki tisztában van az alapokkal! Erre feltettem már rajzokat segédleteket és százszor elmondtam! Neked nem megy! hmm Ez nem rizottó!! Sok sikert! 👍 Ja és a rizottó pedig nem bor, jobb ha tudod! 🤣🤣 Internet nem felejt...
Az internet nem felejt, bárki visszaolvashatja azokat a kommenteket amik akkor itt íródtak, és abból könnyen lekövetheti mi is történt... a rendszeres hazugságaidra (mint ahogy azt most is tetted a fibo-s kommenteddel, mindenféle részlet kifejtése nélkül) való figyelemfelhívásban nem tudom miben tekinthető személyeskedésnek... Egészen más kategória, mint amikor Te különböző jelzőkkel illetsz nem kevés alkalommal...Mivel látom nem nagyon vagy tisztában a személyeskedés fogalmával, a kedvedért idemásolom, remélhetőleg utoljára:"A személyeskedés (latinul argumentum ad hominem, szó szerinti fordításban személy elleni érvelés) egy érvelési hiba, melynek során valaki a vitapartner személyét kritizálja, sértegeti, személyes érdekeire, előítéletére hivatkozik, ahelyett, hogy a vita tárgyával kapcsolatban érvelne."
Néha olvasd vissza amit írsz! Minden hozzászólásod személyeskedésről szól! Most is azért jöttél ide, hogy minősíts engem! Nincs más témád, minden topikban erről szól a hsz-d, hogy minősítesz, vagy valaki mást, farkas ilyen, farkas olyan, segítség, személyeskedsz, de te szerinted nem teszed! Akkor ez mi volt megint? Hazugságon kaptál? Ne hazudj már megint! Nem adtam meg, amit szerettél volna és azóta játszod a sértődöttet! Sosem fogom elmondani neked! 🤣🤣🤣 Csak megjegyzem, fordítva fibozól még mindig! Ez alap szint, eben még segíthetek neked, ha gondolod! Szívesen! :) Elnézést Jocek! léptem...
Ezt elutasítom! Viccnek szántam, csak hát akinek nem inge... Egyébként, a demokrácia azt jelenti, hogy mindent megvitatunk, de jól működni csak úgy tud, ha végül abba is tudjuk hagyni a vitát :)
Appeninn real