En elraktam a mai 20%os nyerot beloe. Vidala AAM-et kene tudni mikor lesz :) visszacsorgast varok az elkovetkezo hetekben a 0,1 aud huzni fogja szerintem vissza.
Igen, a Commodity es Energia tema uj hosszutavu ciklust kezdett a COVID idejen a melyponttal. Egyebkent pedig iden a MAG7, Semicond es az Energia volt a legjobb harom szektor.
Ez alapján az olajos papírok eladásán még egy 3-5 évig nem nagyon érdemes gondolkodni... Már persze annak, akinek ilyen ódivatú befektetései is vannak... :)
Megtenned, hogy neha bemasolod ide a kereskedesi otleteid? Engem leginkabb az arany erdekel. Viszont sajnos nincs idom a X-en is kovetni embereket. Szerintem tobben orulnenk itt
Hogy látjátok UMAC mozgását? Hektikus egy nap, de a nagyobb forgalom a magasabb tartományban zajlott eddig. Szépen vissza tudott jönni, lehet belőle egy jó zárás.
SPX daytrade Eddig nem birt uj ATH csucsra menni, maradt a 7599, penteki az eddigi top; ezt (3 of v)-nak szamoztam. De egy kisse melyebbre ma leszurt, igy a (4) vegpontja atkerult a mai aljhoz. Igy nez ki: . https://imgur.com/a/kZrb8v3
Lehet, hogy lesz. En nem számolok vele, de az a piacot sajnos nem szokta érdekelni. - A legkonzervatívabb értelmezés szerint készre lehet szamozni, de mivel a bullish setupok folyamatosan sülnek el, ezért arra hajlok, hogy ez nem egy ending diagonal az 5 hullámban, hanem egy éppen megnyúló impulzus hullám.
Ha van setup, akkor lepni kell. Arm is végig dobta a jobbnal jobb long setupkat alacsonyabb idősíkon. X-en senki sem hitte el, hogy ekkorát mehet. En a kulcsszinteknél csökkentem a pozikat, bízva az eredeti setupban. Ha viszont kitör ebből a csatibol, akkor erosen elgondolkodom egy havi szintu harmadik hullámon.
NDX es DOW daytrade A cash NDX index felszurt, de nem csinalt uj csucsot, viszont NDX futures csinalt. Aztan mindketto lejjebbre fordult. Nem kizart, hogy meg egyszer nekifut. De itt mar nagyon keves az oxigen a chartban, nehezen lelegzik. Le-fel csapkod, egy szuk savban. Ez most nem idealis daytrader szituacio, a 5min stochastic se mukodik. . A DOW nyitasban felszurt, azonnal lefordult, es az utolso kis (4) support ala esett. Itt Ovatossag. Az olajosok erosek. . https://imgur.com/a/SLiP1Gw
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.