Ennyi volt a volumen. Nem a lejárat. AI al segítséget kértem. Holnap nagyon izgalmas nap lehet. A legmagasabb elérhető ár szerinte 15,7 . Nagyon agresszív pozíciók nyíltak ma.
[13:01 ET] Az izraeli N12 News jelentése szerint Ghalibaf, az iráni parlament elnöke lemondott a tárgyalócsoport tagságáról az IRGC beavatkozása után [11:43 ET] Katz izraeli védelmi miniszter: Izrael készen áll az iráni háború folytatására.[A DXY és az olaj erősödött, a részvényindexek gyengültek][08:45 ET] Trump a Truth Socialról: Elrendeltem a haditengerészetnek, hogy lőjön le minden hajót, amely aknákat helyez el Hormuzban. Korrekciókhoz idomuló hírek eszkalácios kockázat növekszik.
NOW elment 90,32 USD-on. Kár volt érte, pedig milyen remek ügynök volt. :) Megvolt vajon az alja? Beraktam az 1. pont környékére, gondoltam ott már biztonságban van a stop. Hát nem. https://www.tradingview.com/x/e41oBWhh/
Ugy latszik most mar nem csak Trump tudja megmozgatni a tozsdeket egy tweettel. Bar nekem a lelki nyugalamhoz hianyzik az IRGC katonai vezetojenek (Vahidi) is a megnyilatkozasa, vagy valamilyen irani tv bemondas...
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.