Ez egy ultra speka,scam cég a javából. Évente max. 2 alkalommal kereskedhető. A figyelőlistámra egy spéci, un. trambolin mozgás előrejelzésére fejlesztett marker, ( Moxie indikátor 60 perces TF-ben, Simplertrading.com), inplug a Stockcharts felületen és a másik indikátor az MACD-ra alapozott ár előrejelzés (Tradingview) alapján került.Ez utóbbi a projetált ár alapján az időt is mutatja. Egy hete a nov. 26-i emelkedés már látható volt. A Moxie indi ennél egyszerübb, korai momentum indikátorként értékelhető. .A részvény pump, dump elven müködik, Ez év januártól 2 alkalommal higitottak. Nagyon szorosan kell figyelni. Olyan MLGO, HOLO, BYND kategória. Nem tudom mennyire kielégítő amit mondok, de én igy látom.
Moderációs esemény történt "szieszta" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2025-12-03 15:29-igA moderátor indoklása: Ne zsidózz itt
Úgy tudom eléggé kiterjedt lett a tevékenységük, de korábban sem csak tus reasurybe rakták a pénzt. Nem néztem után az allokációjuknak. - Eddig pár ~80% btc drawdownt túléltek. Kicsit olyan ez a helyzet, mint a fed előtti usa-ban, ahol minden bank saját bankjegyet bocsátott ki. Ez vadnyugat, és nagyon valószínűnek tartom, hogy előbb-utóbb komoly tisztítótűz fog jönni, és lesznek olyan projektek, amikben emiatt hatalmas potenciál lesz (ahogy anno a google, amazon és társaiban is volt).
1)Vonovia, VNA 3 honapja, aug.8-an, VNA 28.3 volt, most 26.3, eddig nincs javulas, kitores. A DE10Y kamat ugyanannyi maradt, 2.67%, es VNA nagyjabol a nemet Bund-al mozog egyutt. Egyelore aa vilagban a 10Y kamatok stagnalnak, oldalaznak de Japanban emelkednek =1.80% mar, pedig onnan szokott jonni a yen-carry likviditas, ami igy most gyorsan leepuloben van. Igy idovel csokken a likviditas, es VNA-ban most inkabb csak rovidtavu tradekre van lehetoseg. , https://imgur.com/a/zMyVFbP , 2)Thanksgivingre tegnap es 4 napja minden unnepelt, reszvenyek, bond, commodity, Gold, copper stb. minden ment fel, ahogy szokott ilyenkor. Pentek fel napos, kisvolumenu trade lesz. Jovo hettol ujra erdekes lesz, dec 9-10 FED dontes. A piacoknak kell a rate-cut, Trump nagyon akarja, miert ne? Legfeljebb elfut az inflacio. DE hetvegen az aruhazi parkolok tele lesznek. A kozeposztalynak meg van penze, es egy Hilfiger meleg dzseki 20$.
Tether has also spent more than $300 million this year buying stakes in precious-metal producers. In June, it acquired a 32% stake in Canada’s public gold royalty firm Elemental Altus Royalties. Meg BTC és arany. Ez mind szép és jó, nekem is tetszik, mint befektetés. Csak a stable coin mögötti pénzt nem véletlenül a lehető legkevesebb kockázattal kellene befektetni? Így egy kisebb BTC-arany crash is bacsukhatja a boltot, ha jól értem, hogy mit csinálnak. Eddig azt mondták, hogy csak treasury-be rakják a pénzt, nem?
Szia Scubi, Amit még észrevettem és talán segítség lehet, hogy OPEN és BYND hasonló technikailag, MACD bejelzett mindkettőnél, OPEN-be GC van hetesen, ATH-ra mehet a következő hetekben, de minimum 20 USD-re.. Pénteken még veszek belőle, SHOPIFY vezetője igazolt át hozzájuk, az üzleti modell is jó, egy újabb CVNA-t látnak benne.... A mostani lejtmenetet is egészen jól bírta, 6USD - 8 USD között konszolidál... Rray
Szia, PLUG-ot én vetetm folyamatosan az utóbb hónapokban, én úgy tervezem, hogy a 2026 Q1-es nagy korrekció előtt kiszállok belőle amikor SP ATH-ra megy, de legalább 6 USD-n a terv.... meglátjuk, de LACot fogja követni, de van 2-3 hét átfedés... Rray
Sziasztok, Tegnap csak ritkán tudtam ránézni a telómra, de egészen érdekes napja volt BYND-nak. Először is, kitörtünk az első 20 percben 0,9 USD fölé, majd volt egy mini SQ 1 USD-ig... aztán visszateszteltük 0,91 USD-vel a kitörést, majd napi max-on zártunk. 1 USD-nél nagy cicaharc volt, de végül felette zártunk, ami jó jel. Technikailag úgy néz ki fordultunk, JP Morgan vett egy nagy call opciót még november elején, valamint a kintlévő rv-ek fele 1 kézben van, a többi short állomány... Van esély megint egy nagyobb rallyra, de bejelenthetik váratlanul a R/S-t is, mint TLRY-nél, akkor esünk cca 40%-ot minimum... ha nem lesz bejelentve és bízunk a tulajdonosok és intézmények kapzsiságában, akkor elengedik felfelé, majd amikor már sok kishal beszállt a FOMO-ba, akkor ráöntik a piacra a papírjaikat. Ez most a legjobb pillanat erre, december 15-én újabb 300 mFt-al nő a public float az új rv kibocsájtások miatt, a piaci hangulat most kedvező. Valahol olvastam, hogy Amerikában hálaadáskor van aki részvényt ajándékoz, sőt, a kis pulykapénzből miért ne lehetne egy cilt, MEME részvényt venni, ami "véletlenül" pont most indult meg???? Rray
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.