Igen, teljesen realisan latod! Konkluziom az, hogy nem a btc miatt esik a tozsde, az csak kanari volt a szenbanyaban. Sima korrekcio van, sok a kicsi speki aki adja esz nelkul, de a nagyok is leepitenek egy ideje. Amikor mar mindenki varja a feneketlen melyseget, mint most, akkor kene fordulni es beszopatni mindenkit, aki beallt shortba, az lenne az igazan tipikus tozsdei tortenet.
A fő játékos ugye az MSTR a 600 ezer btcvel. Nem ástam bele magam sose mélyen de részvényeladásokból, kötvénykibocsátásokból vették. Na most a kötvények után gondolom kamatot kéne fizetni, vagy visszavásárolni. Ha rá lesznek szorulva h btct adjanak el az lesz ennek a ciklusnak az FTX-e. Sima tőzsdére ezen kívül nem látom hogy komolyabb hatással lenne a kiripto, itt inkább az a lényeg hogy kockázatkerülők lettek a befektetők és ez túlmutat a kriptón.
Ez realis, oke. Szerinted mekkora attetel van a btc es a tozsde kozott? Van egy rakat btc lerakat, ami cegnek alcazza magat a tozsden. Milyen keresztbe kasba letezo hitelezesek vannak ezek kozott? A kockazatot en ebben sejtem.
Hosszú távon most is az vagyok, jól emlékszel, de be is jött nemde? :) Az igazi rakéta majd a qe, 0 kamat, csekk korszakban indul ismét, kicsit előtte érdemes lesz vásárolni addig nem várnék csodákat.
Egy 2008-hoz hasonló esésnél elképzelhető még ez is. Mégis csak egy 15 vagy hányéves gazdasági konjunktúra után hullik a világra a saját szara ismét. Persze a nyomtatókat már izzítják..
Egy 2008-hoz hasonló esésnél elképzelhető még ez is. Mégis csak egy 15 vagy hányéves gazdasági konjunktúra után hullik a világra a saját szara ismét. Persze a nyomtatókat már izzítják..
Csupán annyi, hogy nagyrészt a nagy kockázati hajlandóságúak veszik, na ezek most azt mondják, hogy fékeket be. És mit vesznek az egyel kisebb kockázati hajlandóságúak? Túlárazott részvényeket jelenleg, de már ezek is kezdik behúzni a féket, mert ilyen árakon semmi sincs ezek mögött a cégek mögött is, hiába mondod. Egyébként is tradicionálisan kamatvágások előtt jön a zakó. Szóval cash is the king, amíg nem látunk tisztábban. Szerintem.
Az már nagyon jó jel, ha te is ennyire medve vagy BTC-t illetően, mert ha jól emlékszem, régen ultra bika voltál. Persze lehet tévedek és nem te voltál, akkor bocsánat ;)
megis mi koze egy semmit se ero, semmire se valo (jo jo tudom, EN nem ertem csak nyilvan) digitalis jelsor kamu aranak ahhoz, ami a tozsdei valosagban, termelo, letezo cegekkel tortenik? semmi. ha holnap nem letezne bitcoin, semmi se tortenne. ha holnap nem letezne az nvda, msft, amazon, azert lennenek eszreveheto problemak.
Éppen levált. Esik már mióta az indexek meg még mentek felfele. Az más kérdés hogy btc a piaci likvisitás mérőszáma kb, szóval mennek utána az indexek is, szerintem már meg is indult a lavina, de persze sokan még azt hiszik, hogy ez is csak egy szokásos korrekció, miközben régóta köhögnek a gazdaságok is.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.