Ez is annak a “shareholders value”-nak a resze, ami a legutobbi call-on elhangzott. A rengeteg munka gyumolcse 2025-re beerik, a novekvo dayrate es beruhazasi kedv tisztan lathato. Őőő, ja megsem. Hazug rohadekok. . (Nem veletlen Thigpen tavozasa, teljesen nyilvanvalo volt, hogy eselytelen eredmenyt felmutatni es botranyos fleet riportok jonnek. Ezen pedig mar kurvara nincs mit magyarazni.)
Hmmm erdekes, hogy utanna lenyilatkoztak, hogynem kellene az UST-t adni a Japanoknak. Es meg is allt a kamatnovekedes, Szoval kezdek latni benne logikat. De nem tudom megmondani, hogy ez valami reverse Trump targyalasi technika-e... Igy en azt mondanam, hogy a heves mozgasok mogott valoszinuleg a Japanok eladasa es a Hedge fundok Basis Trade kenyszer zarasai lehetnek.
Ja, csupáncsak ez az adócsökkentés szépen aláássa az összes olyan érvedet (bár mintha az utóbbi időben már nem leszoktál volna róluk), hogy "Legalább Trumpék csökkenteni akarják a deficitet". Az utolsó még mérsékeltnek tekinthető repub kongresszusi képviselők már el is kezdtek mocorogni az ellen, hogy nagy vágások legyenek a szociális kiadások terén, márpedig akkor nem lesz a mérleg másik serpenyőjében szinte semmi.
Skynews-t szoktam olvasni, pár napja már nincs náluk a középpontban, valószínűleg rájöttek, hogy a szereplési vágyát nem feltétlenül kell kiszolgálni. Vagy csak leálltak valami US-UK megállapodásban bízva.
Vedd figyelembe, hogy most gyakorlatice áll a kereskedelem USA és Kina között, ez sokáig nem tartható. Az adócsökkentés effektive nem adócsökkentés, mert már 8 éve igy van, csak idén jár le. Nyilván nem fogják visszaemelni. Szerintem egy ilyen fórumon nem túl értelmes dolog arról beszélni, hogy gazdagok igy gazdagok úgy. Ez egy létező adócsökkentés, Trump pedig meghosszabbitja most szépen. Jobboldali gazd politika fogyasztás adói fel, jövedelem adói le. Megszavazták az embereke, sztem kár ezen filózni.
Egyébként az a legszomorúbb, hogy miközben világszerte főleg a vámok ra figyelnek és amiatt vannak berágva, Trumpék a háttérben egy rakat olyan intézkedést hoztak, hoznak, amelyek - legalább is az USA szintjén - már középtávon is pusztitóbbak, mint egy "sima" recesszió.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.