Nos, a kinai *milliomosok* mar reg szintet leptek. Azt mondjak, mindegy, 1 m2-re, 1fore, vagy 1 lakasra szamoljak, az egysegre eso RollsRoyce szam HK-ban a legmagasabb. Nem szamoltam utana, sacc/kb megvan :-)
"A kínai supplierek felvilágosítják a kedves nyugati vásárlót, hogy a nyugati shareholderek hogyan szedik meg magukat 1000% markupon." Eeeez igggennn! Na ez már tényleg nagyon komoly! Gratulálok! :):):) Bár nállam a "visszashippingelik" a legtutibb! Arra már én sem találnék megfelelő magyar kifejezést!
Kínána gyakorlatilag szisztematikusan használja a nyugati "fegyvereket" a nyugati cégek ellen. Háborút csinál, de nem fegyverekkel, hanem a fehér emberek között. Szólásszabadság, tájékoztatás, a nyugati népek szeretnek a mi platformjainkon lógni, rendicsek, csinálunk nekik tájékoztatást, meg szólásszabadságot meg mindent, amit akarnak. Lyukaszsebű middle class, aki eddig szeretett Chanel-t vásárolgatni: mit szólnak majd, ha az arcukba nyomjuk, hogy igazából a 4000EUR-os táska csak 150 EUR volt Vámok, háború ásványkincsekért, Ukrajna, Grönland: Oksimoksi exportilalom a ritka földfémekre, mi is megvámoljuk a ti cuccaitokat, tiltólistásak lesznek a cégeitek, stb
VAlószínűleg válasz arra, hogy Kína viccet csinál a teljes luxusiparból, Nike-ból, UGG-ból nyilvánosan, abszolút leleplező posztokat írnak arról, hogy a Lululemon 100 USD, amit 6-ért állítanak elő.....állítólag megmutatják a gyárakat, mindent, hogy hol csinálják, mennyiért, hogyan, és utána visszashippingelik, és rákerül a gigantikus markup. A kínai supplierek felvilágosítják a kedves nyugati vásárlót, hogy a nyugati shareholderek hogyan szedik meg magukat 1000% markupon. https://x.com/ThePupOfWallSt/status/1912478890813018200 ;
NDX daytrade Nem tul meggyozo nekem sem ez a szamozas a wave(ii) szerkezetre, de egyelore nem tudok jobbat. Meg egy kis eses lehetosege benne van, mire kesz (5 of ii) . https://imgur.com/a/8zhiYkC
MP, ha trampapa igy csinalja tovabb, akkor MP lehet, hogy 3/3-ban van es megy a csillagos egig. Igaz, en nem merem megvenni, mert ha meg megegyeznek - amit ugye csak egy valaki fog tudni, trampli -, akkor MP gyönyörüen be is szakadhat.... Valamikor regebben benne voltam de aztan dobtam, mert nem akart beindulni.
Nem láttam a hirt, amit bemásoltál eredetiben, de amit bemásoltál az úgy értendő szerintem, hogy 500 mrdnyi adatközpont gyártásának helye dőlt el most, nem pedig a megrendelés maga. Tehát ez nem új megrendelés, hanem régi megrendeléseket nem taiwanon, hanem USAban fognak legyártani. Ez nem revenue meg income, ez költség.
Nezz olyasmit, amire nem hatnak a vamok, es aminel remeny van a profit javulasra. Szerintem a bankok, biztositok, reinsurance, szolgaltatasok (air, trucking, IT, kabel, telecom, pipeline, education, medical service), es a szektorban a penzugyileg legerosebbek kozul valo, es meg nagy osztalek is van. Par pelda: UPS, Copa, Ryanair Old republic, Hanover CVS, Cigna
csak azt hiszed, de tevedesben vagy. Nyugaton szaporodik a byd-k szama, pl a telephelyen a felsövezetöi körökben megindult a mocorgas. Par eve egy darab nem volt. megerkeztek a byd suv-ok a merci meg bmw suv-ok helyett.
Szerintem jelenleg még a Trumpnak megvan az a képessége, hogy egy mondattal visszahúzza a piacokat mondjuk 20%al akárhonnan. A baj ott kezdődhet, ha már nem fognak hinni neki és nem reagálnak semmire, de az azért egy kicsit odébb lehet talán?
A TSLA napos grafikonján death cross alakult ki. Április 22-én jelent, vélhetően negatív eredménnyel, figyelembe véve az elmúlt negyedévet – társadalmi elutasítottság, rongálások. Az én céláram első körben 222 USD.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.