SPY Tart wave(iii of v of v) felfele ahogy vartuk, ebben most mar a (iii) subhullam nagyobb mint (i), szovalakar kesz is lehet. Megy egy kis (iv-v) hullampar van hatra a wave(v)-bol, de ez akar mar ma elerheti az elvart uj ATH-t, az 5375 fole. Aztan? Ovatosan felre allok, mert ugy gondolom, a top valoszinuleg sokaig ATH top marad.
Pontosan ez van. Ez a bika komoly betegségekkel küzd már. Ki tudja mi lesz a fekete hattyú. Valószínűleg egy komolyabb medve indul legkésőbb jövőre. De lehet, hogy már csak a jövő heti opció kifutásokat varja mindenki. Én erre fogadok. Kb. 50% esés innen.
SPY daytrade A mai nyitasi eses az elozo 2 napi alj ala azt sugallja, hogy ez meg mindig a wave(iv) (C) hullama volt, es csak egy oraja lett (iv) kesz. Akkor mostantol az ABC=(iv) szerkezetet kesznek gondolom, es megindulasban van (v) fel. . https://imgur.com/a/pPPViXO
AAL Ha jol ertem, a flight attendant szemelyzet egy resze sztrajkot kezdett, keves a penz. Es ha megnezem hogy a CEO 30m$-t kap evente, akkor tenyleg van nemi igazuk: a management epp egy hete szolt, hogy a Q2 varakozast visszavagtak 1.45-->1.15$/sh szint iranyaba. . Pedig eddig azt mondtak, hogy jol megy a "szeker", es mivel a repules szezonalis, es Q2 szokott a legjobb lenni (a masik 3 negyedev egyutt fele annyi profitot se hoz mint Q2) igy annak visszavagasa nagyon erzekeny dolog. Szoval, nemi ovatossagot ajanlok. Vard ki amig megall a lejtmenet. Ha leszakad 11 ala, majdnem ott van, akkor meg se all 8-ig. A riziko az, hogy eltarthat egy darabig, es Q3-ban mar nagyon visszaesik a bevetel es profit. AAL raadasul ugy 10-15 evente csodbe megy: remelem a jogaszok nem indulnak a csodbirosag fele. .
Igen, a WTI-re ez nagyjabol ugyanaz a munkahipotezis, amit korabban a maj.31 charton a BEAR alternativa esetre a hasznalt szamozasom. Szoval, egyet tudok erteni vele, es igen ez lehet jo> De csak, ha most a WTI elesen lefordul. . Most melle tettem a mai chartot, ha a BEAR szamozas ervenyes lenne: ez azonos mint a chartod. Csak bennem van kis gyanu, hogy megsem a BEAR esest van ervenyben, mert ez az utolso (ii) felpattanas tul nagy lett. Es gyanus hogy at fogja fedni a (2) csucsot. Es az negalja a BEAR varakozast. . https://imgur.com/a/zvh02tU
Kedves Pomperj AAL lassan tavaly oktoberi aljon. Nekem az az érzésem, hogy ebben az életben még betöltheti azt a 13.4 es rést. Szerinted érdemes ezzel most foglalkozni?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.