Allianz (német) 13.6 Generali (olasz) 12.7 KBC (belga) 10.5 Uniqa (osztrák) 10.4 NN (holland) 10.3PZU (lengyel) 8.9 VIG (osztrák) 8.8 Néhány régióban aktív, meghatározó biztosító értékeltsége. Még a dominánsan CEE VIG, és a szinte csak lengyel piacon aktív PZU és 9 körüli P/E-n forog. Ezzel szemben CIG P/E (az olasz meló 4.5 milliárdja nélkül, de különadóval): 5.9. Tehát 40-50% emelkedés úgy van benne, ha semmilyen növekedéssel (ami pedig brutális lesz idén..) nem számolunk. Állat lehetne ez a papír, ha nem lenne a politika..
Amennyiben megint jön egy egyszeri tétel, akkor teljesen megbicsaklik a befektetői bizalom. Az a kérdés, hogy milyen "javaslat" jön pocaktól. A kisbefektetőket az nyugtatná meg, ha visszatérnénk a néhány éve beharangozott útra. 30-35 Ft már szerintem elfogadható. Szélsőséges esetben akár 55-60 forint is kifizethető lenne, de ezt a lehetőséget teljesen kizárnám.
Nem sok jot varok. Ez a Fedak a szomszedban lakik. Legtobbszor korabban megyek mint o es kesobb erkezem haza (vallalkozo vagyok). En ilyen egyszeru jelekbol itelek. Ne legyen igazam. Szvsz lusta.
Szerintem lennie kell osztaléknak......Amugy meg 10ezer db-ot venni akar/nak 360-on......365-ön meg eladni 6,5 ezret..... hát......tartani kell... halmozni......
Törölt felhasználó2025. 07. 11. 12:10
Azért már úgy-ahogy megvannak a Q2 számok is, mondjuk messze még az augusztus vége a közzétételre, addig ki lehet találni dolgokat koktélozás közben a tengerparton.... :) Ki, mit gondol, hogy a 2025.évi osztalékra milyen egyszeri tételek lehetnek még ? :))) Vagy esetleg tényleg lesz ? :) Mit lehet még kitalálni, ami miatt ismét elmarad ? :) Kíváncsian várom a kitalálciókat, bár lehet nem kellene ötletek adni. :) Na, ismét várakozás 2026.március-áprilisáig, addig sok 1-2 darabos tranzakciókat és hatalmas, 10-20 ezer forintos napi forgalmat kívánok, hogy a TA jó legyen. :)))
CIGPANNONIA kitartók