Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Na végre megkezdődött az elszámoltatás nyomoz a rendőrség a hatvanpusztai birtokon a lebontott díszkút miatt. Gyerünk Izgága hajrá. Keményen csapjunk oda.
Ujjabb nem kotelező érvényű szándéknyilatkozat 😁.Lesz (??????)itt modularis reaktor ,szélerőmű meg minden .Az első lynxre vagy gidranra mikor jön már vevő ?Legyártottuk mar az első eladasra szántat?
Hu Kt Úr, azért az sem volt semmi amikor a Baranyai Krisztinánál megjelent a "nagy delegáció"....Horvath Cs volt mszp-s képviselővel aki már a Bayer csapatát "erősítette".
De, sokáig tartott, mert 2019-ben került a Bayer először csődközeli likviditási helyzetbe, és azóta évről évre romlott. Egy ingatlanfejlesztő piramisjáték volt, egyre nagyobb, sokszor
közpénzből finanszírozott projekteket indítottak, aminek az előlegéből a
korábbi projekteket fejezték be. A választások előtt kiküldött,
megfelelő szavazásra utasító körlevél véresen komoly volt, Fidesz
kormány nélkül esélye nem volt a túlélésre: szükség volt arra, hogy
bármikor az államnak el lehessen adni valami ingatlant, megcsinálni
valami felújítást, hogy tovább tudják görgetni a tartozásokat.
Kötvényt sokan várják ott, én csak azt nem tudom, hogy lesz-e olyan nemzetközi szereplő, aki lejegyezné, ameddig nem tudni, hogy milyen üzletág és milyen potenciál marad majd egyáltalán a cégcsoportban, hogyan néz majd ki egy tervezhető cash flow stb. Ezek ismerete nélkül kölcsönadni nekik… hát, minimum bátorság kell. Gondolom a kibocsátási doksiban majd 20 oldalon át sorolják fel a kockázatokat.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...