Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
.....nem akarják megerteni.....sajnos még a tagadás fázisban vannak....nem értik hogy a buntetőügy az fuggetlen attol hányan dolgoznak itt meg ott.....végul is 16 év alatt megszokták hogy nincs kovetkezmény....keserű valóság lesz..
Az nem érdekli ezeket. Csak, hogy nőtt az aranytartalék. Az egyetlen érdem, amit a fidesz 16 év alatt fel tud mutatni, azt is csak akkor, ha kiragadjuk a környezetből és olyanokat nem nézünk, amit te is írsz.
Aranytartalék?Amit ezek szétloptak azon mennyi aranyat lehetett volna venni....ki kell számolni....meg adjuk hozzá hogy mennyivel nőt az államadósság......Igaza van Ahham Úr, 1etértek Önnel.
érdekes, te neved se ment nagyot 98 óra, csak azé a warren buffet gyereké. Legalább times címlap a sikerekkel? Nem? Sebaj a portfolio bukott részvény rovata is szép eredmény!
98 óta kedves uram, mennyi profitot sikerült eddig realizálni? Fantasztikus a kor, én csak 34 vagyok, de az utóbbi 8 évben alsó hangon hozom a 25-28%-ot évente. De figyelek.
Haverok zsebébe?!? Vazze inkább oda,mint a külföldi szabadkőműves hrigádkéba!!! Amúgy meg ha......... Érdekes!!! Hogy lett 2 tonna aranytartalékból 110 tonna? Hogy lett minden idők,- történelmi csúcson - legtöbb deviza tartaléka Magyarországnak, 61.1€. milliárd ??? Gondolkodjatok! Ti (szások), Hát igy loptak el csak mindent!
Igazad van . Én is MPre szavaztam de azért ne lássuk a világot feketén - fehéren . Voltak nagyon durva lopások se azért van szürke zóna is . Pl a napelem park szépen épült . De az biztos , hogy nem vizgodnék hanem egy két ember fejére vizes törülközőt raknék vallatás céljából
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...