Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A lopások majd most jönnek igazán,ez a kretén mini úgy hazavágja az országot egy éven belül,hogy senki nem fog rá ismerni,csak figyuzzad,meg érzed majd te is és a hozzád hasonló gondolkozásuak.
Azért 9 hónapja napi szinten figyelem a kereskedést . Van egy kiszámítható minta . Ami most van az kb2-3 hétig fog tartani . Lesz emelkedés kár a pánik .
De ha nem értesz hozzá minek fektetsz be vakon egy cégbe??? Egyébként azért, mert a kisbüfik 90%-a úgy vesz papírt, hogy óó esett 30%-ot itt már beszálló van csak fel mehet. Egyébként kártérítés..ha odáig jutunk a cég amúgy sem fog névértéknél többet érni, tehát az 1600 is pontosan ennyivel több, mint a 0.
Elfogadom , hogy én nem értek hozzá de azok se akik ma meg tegnap vették ? Ha szétszedik a céget akkor mint tulajdonos mennyi kártérítést is kapok részvényenként ?
Tehát mentsük fel, akik adóforintokból többszörös túlárazások és kormányzati mechinációkon keresztül lettek milliárdosok.... Lehet ezt csűrni-csavarni, ezt lopásnak hívják
A stílusodból ítélve messziről látszik a narancs kommandó style. De ezzel semmi baj, csak egy tőzsdei fórumon tudjunk már 1-2 szakmait is hozzáfűzni Az itt jelenlévők egy része egy macd-t nem tudna értelmezni. Veszélyes ilyen embereknek a tőzsdét használni, ajánlom a dkj-t.
Itt úgy csinálnak a hívők, mintha más papír nem emelkedne. Csak az otp 39ről elment 46ig pár hét alatt. De ezen a papíron kívül nagyon sok csak BÉT-es papír is sokat ment az elmúlt hónapokban. Azért beszélek csak BÉT-ről, mert az itt kereskedők egy részének egy nasdaq-ra is azt hiszi hogy valami nestlé márka.
Csak magyar tőzsdén vagyok TBSZ-el. Nem bonyolítom az életem deviza számlával meg adózással. Meg elég nekem a magyar tőzsdét követnem, annyi időm nincs hogy USA meg német tőzsdét is nézegessem.
Mitől jobb nekünk ha elveszik a mostaniak vagyonát és jönnek helyettük mások? Ha milliárdos akarsz lenni, sokakat rendesen meg kell pumpolni! Ez politikai oldaltól független, nincs jó és nincs rossz milliárdos, a kapitalizmus csak így működik!
A space x amúgy is egy félig bukásra ítélt, minden szarral összegyúrt papír. Ott is akkor tudsz keresni, ha kihasználod azt hogy minden idióta azt veszi a hype-ban.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...