Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Pénteken megint 1600 körül lesz nemtudom mit ámbrándoztok itt.Mondtam a srác tegnap beírta ez megint egy kamu felhuzás a semmire.Valószínű a jelentésre játszanak rá hogy miyle njó lesz azt megy a tűzre az egész cég.
A helikopterezés jól mutat majd a jövőre bemutatandó "Tavaszi szél - dolgos munkanapok" című filmben. :) Tavaly volt az első rész a "Tavaszi szél - ébredés" - még egy olasz filmfesztiválon is bemutatták. Csak a mozi a mozi a mozi.
Ja most olvasom a két debil( Hadházy Magyar) egymást szidják kommentben a Facebookon a helikopterezés miatt. Na ezért nem sikerül semmivel se foglalkozni mert minden energia tartalomgyártásra megy el.
Itt a fő gond az, hogy 08.06-án még oké volt minden átvilágítás, már bekérte a bank a szerződéskötéshez szükséges papírokat, aztán 08.10-én kizárták egy olyan indokkal, ami még 6-án rendben volt. Talán volt megint egy "nem hinném".
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...