Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintünk meg Te vagy megzuttyanva, az 500 és dutyi bűvöletében éled perceid. Jó hogy elkerüli mindenki a papírt, a vak is látja egy dutyi váró köcsög kavarja a szart itt, várja a csodát, amint tudjuk ma már pedig csodák nincsnek. Matolcsiéik több száz milliárdjait sem tudják visszavenni, meg a többi százakat, ezreket, ez a 20-30 milliárd bakfitty ami, itt van és a lényeg! Jól figyelj: láthatóan működik, nem lopják ki nem kaszinózzák el. Te még jövőre is napról napra ezt fogod itt írogatni. Tényleg nyugtatót szedsz már?
a Templomba midnen nap valami új mesével álltok elő de már senkti nem érdekel ez a papír.A forgalmon meglátszik.A semmiből jövő felhuzások az a napi forgalom azt ennyi.Azt meg a brókerek csinálják.Osszátok be ezt augusztus végéig.
a 800 az reális kb ott a helye ezt a 4ig brókerek is tudják a másik topikban azért megy a beültetés mert augusztus végén annyi az árfolyamnak.Megy a pincébe. Alkotmánybíroságnak csak vissza kéne utasítania a fidesz fellebbezését és végre aláírni az új alkotmányt hogy NVVH tudjon működni.Huzzák ittr az időt a semmire.A fidesze brókerek is bevannak parázva látszik rajtuk semmilyen papírhoz nem mernek hozzányúlni cska a 4ighez :) Választások óta nem votl nagyobb forgalom egyik papírban sem OTP Richter MOL Telekomon kivűl.Azért ez midnent elmond a tőzsdéről :) 4igben volt még egyedűl az esésben tárazta ki szépen 2000 felett.
Beszélgettem az AI-jal a részvényről. Hangyányit borulátóbb, mint a szomszéd topik. Optimista forgatókönyv szerint teszi 800 körülre az árfolyamot éven belúl....
ez se a 4igen keresztűl lesz :) majd a 4ig piacról dogozik a kamu amerikai megállapodásokkal ahogy orbán királyotok csinálta :) Nagyon de nagyon csúnya vége lesz enne ka 4ignek .Be lesz szántva brutálisan.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...