Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Akkor a korrekt vélemény az lenne, hogy TA alapon szerinted hol az alja, ami már jó beszálló lehet, és mellette ha a kormánnyal lesz valami kiegyezés, akkor is jó lehet, ha nem lesz, vagy nem éri el a TA szerinte alját, addig hozzá sem kell nyúlni. De ha kicsit visszaolvasol, mi megy csak ma, vagy az elmúlt pár napban, annak mindenhez van köze, csak ehhez nincs... Gondolom neked sincs a BÉT-en legalább 30 fajta papírod, mert van sok más egyéb is, amiről ugyanez a véleményed, hogy nincs miért beszállni... Azokban a topikokban is megosztod ezt a nézetet? És miért nem? :)
Mi az objektív? Minden nap, napi 20-30 hozzászólásban ugyanazt látni? Most már te is beszálltál ebbe. Ha valaki elmondja, hogy mit gondol, mit vár, az egy korrekt dolog. De ha egész nap csak ide irogat megállás nélkül, minden nap, te elhiszed, hogy azzal csak a véleményét mondja el? Lehet, lenyelt egy papagájt? Fél óránként ugyanazt nyomja...hátha valaki még nem látta... Elég vicces, de leginkább szánalmas.
Akkor teszek fel kérdéseket, amikor akarok... Attól még, hogy napi 20-30 hozzászólással azt hiszed, te vagy itt a megmondóember, nem vagy az... Horribilis áron közbeszerzések??? Mégis miről beszélsz? OPUS-ól??? Mátrai erőmű? Tigáz? Út és vasút építések? A Vodafone feltűnt, hogy félig állami kézben van? A hadiipar feltűnt, hogy állami kézben maradt minden infrastruktúra? Az feltűnt, hogy az egész 4IG majdnem 40%-ban állami tulajdon? Okoskodás helyett gondolkodni kellene. A lényeg ugyanaz, egész nap itt nyomod a hülyeségeid...vajon miért? Kinek csinálod a műsort? Elszámoltatást vársz? Fáradj be a rendőrségre, tegyél feljelentést! Vagy valamelyik újonnan jött hivatalba, szépen mond el, mit tudsz, mi a problémád. Felveszik a jegyzőkönyvet, és szurkolj, hogy legyen belőle valami. Amit itt művelsz, az nevetséges és átlátszó... Aki el akarta adni, már rég eladta. Aki meg akarta tartani, annak megvan. Aki venni akar, vagy bővíteni akar, annak is valószínűleg megvan a fejében, hogy mennyiért szeretne. Amit csináltok itt, azzl azt a pár embert embert próbáljátok befolyásolni, akiknek frissen került a papír a látókörébe, hogy nehogy vegyenek...
Nincs "kinek mi" jó beszálló. A beszálló emelkedést feltételez. Szállj be itt. Pont ne érdekel. Semmi sem indokol vételt szerintem és kész. Szerinted meg fasza beszálló. Vedd és örülj, ennyire egyszerű.
mert a legnagyobb közpénzlopás ebben a részvényben történt :) HAddiipar Vodafone Digi Horribils áron értékelt közbeszerzések.A többi neres papír alapból a kukában van :) Azt miért nem kérdezed meg magadtól hogy miért pont a 4iget húzták fel a rendszerváltás elött 5000-re majdnem a tizszeresére? :) Opust mért nem húzták fel 1000-re vagy a waberert 50ezerre esetleg más fos neres papírt :) gondolkozz ezen el utána tegyél fel kérdéseket.
Legyen meg az alja ta alapon, és legyen rendezve a politikai szál. Addig rulett, vagyis nem teszek bele pénzt. Ta alapon, kitörés, végignézem, visszateszt, veszek. Kicsit....
Tudod, esésben kell venni, nekem legalábbis ez a spekim. Keress alulértékelt részvényt, tedd bele amit szeretnél és várj. Nem mondom, hogy valaha is fogok 4ig részvényt venni, de addig biztosan nem, amíg a kilátások rosszak. Engem más papírjai és portfóliója alapvetően nem érdekel.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...