Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezt a vállalatot a nemzet vagyonából, a nép pénzéből teremtették. Jól működő versenypiaci cégeket sanyargattak emiatt a rákos daganat miatt... Nálam emiatt ez nem befektetési kérdés, hanem mindinkább morális.
Elárulnád, hogy neked és még pár hasonlónak, miért olyan érdekes ez a papír, bevallottan úgy, hogy nektek nincs, de azért napjában többször ide írogatjátok a véleményeteket? Tényleg érdekel !
írtam már ha abbahagyjátok a felbeszélést akkor én is abbahagyom vagy 1000 alatt is abbahagyom.De engem zavar hoyg kamu teoriákkal adjátok elő hogy minden fasza ami nem igaz ugyhogy ezért írok ide.Én meg azt nem értem miért nem írtok inkább feel topikjában ott megy 0/24 a felduma meg a bíztatás 5000 óta :) Jó lesz ez ne is foglalkozz azzal amit írok. Bumm konrkétan hazugságokkal próbál megtéveszteni.Többször kérdeztem tőle hogyan lehet shortolni ez ta részvényt nagyon választ még nem adott rá de ettől függetlenül ő ezt mondja azért esik mert shortolják.Miért állít valótlant? Miért akarja a másikat megtéveszteni?
Részvétem, voltam már én is hasonló szituációban. Az még nem is olyan vészes átlag. Nehéz ilyenkor dönteni, a sokféle hülyeséget olvasni naponta... Remélem sikerül egy felpattban kiszállni. Aztán, ha mégis lepacsiznak romulusszal, még mindig vissza lehet venni.
Abban igaza van bumm-nak hogy neked, nektek nem mindegy mennyi a papír? Nincs, és nem is vesztek állításotok szerint, mégis napi 20-30 kommented van ebben a topikban, miközben sehol máshol nincs... Azért ez is elég érdekes...nem? Vajon miért? Mi a célotok? Megmenteni azokat, akiknek van papírja? Ugyan már...
Azt mondják hogy a remegőkezűektől veszik el.Lehet akitől 2000 felett elvették most mar nem is annyira bánja? 🤔olyan nagy a rózsaszín köd egyeseknél hogy nem csodálkozom ha nem látják mi történik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...