Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A másik topikban ment a klasszikus beetetés, de amíg sz@r van, légy is lesz. Sajnálom azokat a kezdőket, akiket ott tanítgattak a befektetésre, de a tanulópénzt meg kell fizetni. Ez egy speka papír, nekem októberben pontosan egy napig volt a tulajdonomban, 12% haszonnal másnap dobtam, azöta csak nézegetem. LPPL szinte tankönyvi eset.
Nagyon hangzatos a project, ahogy hangzatos volt a dél-budai szuperkórház is, a Budapest belgrád vasút is, vagy a mohácsi híd is. Mindezt egy olyan cégtől integrálva aminek az internetnét használva 3x kell frissítenem egy weboldalt hogy betöltsön. Hagyjuk már ezeket a szürreális lázálmokat, amikor a magyar katonaság ott tart hogy lefoszlik róluk a katona ruha, zörög a kilós kenyeres zacsi a felderítők hátzsákjában, és kvázi romokban vannak a laktanyák.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...