Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azt hiszem az ügynöklistán is rajta lesztek páran. Nézzük akkor már meg azt is, 1990-től kezdve ki mit lopott. A vadprivatizációt, a kárpótlási jegyes csalásokat stb.
A hír kapcsán megkérdeztem több szempontból erről az AI-t, MP kormány és Rheinmetall/4IG és román gyár és SAFE és a magyar SAFE? A válasz lényege: Az új kormány valószínűleg alkut köt: a 4iG marad a Rheinmetall partnere és viszi tovább a high-tech projekteket (műholdak, kibervédelem), cserébe a tulajdonosoknak bele kell egyezniük az állami befolyás növelésébe és a korábbi vitatott ügyletek pénzügyi kompenzációjába. Kihagyni ezt a lehetőséget stratégiai hiba lenne, mert Magyarország évtizedes lemaradásba kerülne Romániával és Lengyelországgal szemben. Az MP-kormány várhatóan inkább "megtisztítani" és "államosítani" akarja majd a folyamatot, nem pedig leállítani. Itt a tulajdonosi átláthatóságra, az állami személyek a felsővezetésbenre kell gondolni. Izgalmas lesz...
Aztán a 2023-2025 közötti eseményeket jól vizsgálják meg, vegyék fel az okulárét meg nagyítot is használjanak ha kell! 2023-ban Orbán Anita a magyar vodafone vezérig.helyettese volt, amikor megvette a 4ig. Magyar Peti meg 2 évig 60k db 4ig rv tulaj volt::))
Előbbi ugye 1 hét múlva miniszterelnök helyettes asszony lesz, utóbbi miniszterelnök.
Miközben a felbeszélő fórumban ismét a sokszor átbeszélt nem létező smr reaktorokkal bolodítanak, ami amúgy is az MVM bábáskodásával valósulna meg és leghamarabb is bőven 2030 után, addig - ahogy az várható volt - a román Lynx projektet bukta Zalaegerszeg... https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2026/05/fegyver-uzlet-romania-magyarorszag-lynx-erdely-safe "A Lynxeket a Rheinmetall, romániai Medgyes városában található üzeme fogja gyártani."
menjél te meg az edzés az két külön fogalom :) én nem nagyon szólirtottaslak meg azt mégis irsz rám tegnap tegnapelott stb :) már megint hazudsz de ezt megszoktuk.
Engem nem erdekel a vergodesed elhiheted.Mivel renszeresen megszolitanak itt azert szoktam valaszolni. Azt meg elarulom neked soha nem szavaztam a fideszre egyszer sem😉 Persze ez is lenyegtelen. Az ido megmutatja majd,hogy mikent alakulnak a dolgok.Neked egyebkent is mindegy lesz mer rv nelkul enekeksz. Szep napot☀️megyek edzeni💪
azóta lett egy rendszerváltás :) Persze téged ez nem zavar az se hogy mennyi pénzt kapott a 4ig jogtalanul magántőkealapokon keresztűl de igazából azért mind1 a vergődésetek mert már ebben a hónapban kiderülnek a dolgok :) Igazából már csak 7 nap :) Ti nagyon vergődtök látom muszáj ide irnotok . De most őszintén minek rakod ki az emebreket ha közben érdekel amit mondanak? :) Ez egy kicsit elég érdekes kontraproduktiv lépés. 7 nap és kezdődik a vagyonvisszaszerzés :) Addig kitartást.
Trollocska😀addigra te sehol nem leszel az arfolyam meg 3.5k korul minimum.Tudod mennyi ilyen szerencsetlen klon eltunt miota a masik topikot megnyitottam😀az arfolyam meg par szaz ft-rol kozel 5k-ig ment👍 Ennyi😉
Azért tettem be ide ezeket, hogy ne csak hülyeségekkel legyen tele a topik. 1-2 gyengeelméjű is tehetne azért, hogy emelkedjen itt a színvonal, akár ilyen tartalmakkal, akár azzal, hogy ha nincs érdemi gondolata, legalább nem szarja tele.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...