Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nagy a csend a 4ig topicokban. Rice írása nagyon jó, optimista de mitől lenne ez a részvény 3000 Ft május elején. Még csak akkor fog megalakulni a kormány és majd csak utána lehet megbeszélés JG és MP között ha lesz egyáltalán. Addig szerintem a 2000-2500 sávban fog mozogni.
Pontos nincsen, de azt gondolom, hogy fél éven belül a 3000 alap. Ha kialakul egy jó és konstruktív együttműködés a kormánnyal, akkor lehet beszélgetni a 4000ről. ATH szerintem éven túl realitás csak, ha egyáltalán...
Csak a kedvedért még egyszer meghallgattam, pedig kínzás volt. Youtube 18:18-nál kezdődik:Idézem:-A 16 milliárdos SAFE program papírjait darálják éppen. Nem akarok ezen lovagolni, de ezek azért rossz jelek.
Ne feletsük el hogy MP kereskedett ezen a papiron..nem keveset :) ezzel vádolták meg benfentes kereskedés miatt. Nem gondolnám hogy bántaná, elmondta, magyar munkahelyekre szükség van..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...