Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
simán megkerülhető... várjuk meg a nyitást. Középtávon majd az új kormánynak is kell valamit kezdeni a 4ig-vel, kérdés, hogy mit... és kikkel. szvsz addig is -8%
Húzzál már a topicodba és ott várjad a golyódat nyalogató birkákat! Itt pánik van, de téged a tények nem szoktak zavarni, nagyon jó látlelete vagy a fideszes szarcunaminak!
Hol van az "aranytojas"? Mennyi osztalekot fizettek neked? , Es ha tojt is, kinek a kezeben van az aranytojas ? A kisreszvenyesek kezeben? Legalabb magadat ne verd at. . https://imgur.com/a/kHabK7I
Miért ne lehetne állami hátszél? A 4ig és az állam között komoly összefonódások vannak. A 4iG Távközlési Holding Zrt.-ben meglévő állami részesedés révén az állam jelentős pozícióval bír a vállalat távközlési üzletágában vagy a 4iG SDT 75% + 1 szavazat többségi tulajdonnal rendelkezik az állami tulajdonú N7 Holdingban. Ha a 4ig-val az együttműködésből az állam (Magyar Péter) profitálhat, miért vágná le az aranytojást tojó tyúkot?
A mai NER cégek teljesítményére kíváncsi leszek. Erős zakót várok, állami hátszél nélkül nehéz lesz innentől.
Törölt felhasználó2026. 04. 13. 06:37
Hányan írták itt is, meg a másik 4iG topikban, hogy ne is álmodjatok, fidesz nyer, fidesz 2/3 lesz. Most hol vagytok? HOL? Fületetek, farkatokat behúztátok? Körmötöket rágjátok, meg a kezetek az eladás gombon a NER részvényekben?
így van 4ig és opusnak nincs jövője nem elsz pénzuk se a manipulációra az államkasza bezárt. nem azt mondom hogy már holnap de jövő év ilyenkor már semmi sem fog maradni ebből a 2 cégből.
Az EUR erősödik, én azt gondoltam, hogy a bizonytalanság, átadás, kezdő kormány miatt 400 felett. Erre? Ha Fidesz győzelemre rakétát várt mindenki mert majd áttolják valahogyan a SAFE-t akkor most az árfolyam merre...? Szerintem nem akarnak sokáig benne ülni...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...