Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nagyon jó írás. Én arra vagyok kíváncsi hogy miért most, miért nem a jövő héten kezdték kiszórni vagy miért nem 3 hete 3100 felettről, akkor jóval több nyerő lett volna rajta.
Látom áltolánossá vált az a vélekedés, hogy a neresek szórják a papírt, menekülnek... Tudom, hogy nem számíthatok sok lájkra, de én pont a fordítottját látom bele ebbe a történetbe. Ugyanis: A piacon két narratíva feszül egymásnak. Az egyik tutira árazza a NER bukását, a másik pedig valószínűsíti a Fidesz győzelmet. Mindkét narratívát fűtik a mögöttük lévő tudatbefolyásoló tényezők. Közvéleménykutatók, influenszerek, stb. Szerintem a neres 4IG papír tulajdonosok inkább hisznek a neres szcenárióban mint a másikban. Ők biztosan nem dobják a papírokat ezen a szinten. Adódik a kérdés, hogy akkor kik dobják? Hát éppen azok, akik ad1) hisznek a bukás narratívájában 8ezek jellemzően a kisbüfik, azok a "háziasszonyok, akik a tavaly felültek a bika hátára...), ad2) akik nem tudnak együtt élni a kockázattal. Intézményi befektetők, akiknek arányában minimális a kitettségük, ezért símán leírnak egy pár ezrelékes portfolió veszteséget. Ugyanakkor ezek a pakettek, amelyek a portfolióban marginálisak, a piacon már erősen árbefolyásoló mennyiség... Saját vélemény: április 13. után az árfolyam visszamegy az egyéves támasz föle (3.000 Ft), évvégére pedig nyaldossa, átlépi a 4.000 Ft-ot. Jelenleg a piac beárazta, sőt(!) túlárazta a kockázatokat (választás, SAFE hitel, háború). Ezek kiárazódása már elegendő a fentebb megadott szintek visszaépülésére. Ugyanakkor ne zárjuk ki további hírek megjelenesét, hiszen az előkészített projektek, megállapodások erre bőven szolgálnak alapot. Ezek beépülése az árfolyamba további pozitív elmozdulásokat hozhat. Én innen longra fogadok!
2400 nehogy pluszos legyen a vége. Mocskos neresek kiszórták a maradékot. Hát igen a pénzt még el kell tüntetni, Péter ha nyer nagyon durva lesz a rohadékokkal
Ezek az ágazatok, amik a kezükben van és az Opuséban, megkerülhetetlen továbbra is, tökmindegy, hogy a másik banda, vagy ez győz. Amúgy semmi esélyük, a mostaniak győzelme tuti. Ha olyan rossz lenne a helyzet, hogy nem vállalnák tovább és átadnák másoknak, hogy azok szívjanak, utána 4 év múlva nagy fölénnyel megint visszajönnek, talán az a körülmény bezavarhatna. De ennek az esélye kevés.
Úgy lett ahogy gondoltátok / gondoltuk . Marika már tavaly megmondta a választásokra esni fognak a Neres papírok. Utána én is beláttam még tavaly . Abban igazam lett sok fórumtárssal szemben , hogy idén megy a pénzkimentés majd . Corleone poénja mindent visz eddig . Waterloo .. De az a röhely 1700 tényleg benne van /1815/..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...