Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ma is csipegettem, akárhogy is lesz április 12 e után Péter a németekkel majd hülye lesz szívózni, ha bejön a Safe pénz ki fogja tömni a céget Ő is. Kiszórják a piócákat a cégből és utána hajrá .Igy gondolkodom.
Lehetségese az ötszörözés??? 2023. júniusában OPUS 100ft környékén. Ez pont akkor volt amikor te csődöt vizionáltál ott :D Másfél év múlva pedig 500ft felett volt. Csőd helyett ötszörözött másfél év alatt. Hát "csak" ennyire nézted be :D Egyébként 2017ben OPUS több mint 10Xezett 1 év alatt :D 4IG 2025.11.12-én 4965ft!!! előtte 1 évvel 805ft!!! 1 év alatt hatszorozott!!! Hát csak ennyire lehetséges :D Ha utána néztél volna, nem hivatkozol ilyen dolgokra. 500nál csődöt jósoltál a 4IGre is, helyette 4e felett is volt. Kb. 2500nál írtad, hogy a speki emelkedés vége és ment tovább. Nem veszed észre, hogy külföldi nagyokkal a hátuk mögött mit akarnak felépíteni. . Pár kérdés: 1, Tartod a véleményed, hogy nem jó 1 cégnek és a részvényeseknek ha a cég a saját részvényeit veszi? 2, Írtad, hogy Csányi rossz tréder, mert az OTP 10eft-ért vette a saját részvényeit, te pedig 5e-re vártad? 3, OPUS és a 4IG a varázsgömböd szerint mikor megy csődbe? 4, Ha 500nál a 4IG részvényesek 95%-a bukóban volt és ezért esnie kellett volna szerinted az árfolyamnak, akkor most, hogy a 90%-a nyerőben van, akkor most emelkednie kell??? 5, Gyakorlatilag 300ft óta csak lefelé grafikonokat gyártasz a 4IGről, felfelé mikor lesz? 6, Nem lehet, hogy véletlenül az a hiba, hogy fordítva nézed a monitort? 7, Innét is kitiltatsz? Ahova rendszeresen írogatsz, eddig kitiltattál :D 3890ft
ÚRISTEN nem semmi vagy te beszélsz arról, hogy kitiltás?????????? Te vagy az aki a saját fórumodból azonnal tiltottál mindenkit aki szerinted "személyeskedett" holott csak nem értett egyet veled. komoly szaki vagy a szememben -remélem átmegy az irónia
tulajdonképpen igazad van.... de ezt a lufit kurva drága nagy teljesítményű ipari hőlégfúvóval nyomták fel, annak reményében, hogy marad a "láthatatlan kéz" ami a SAFE-pénzeket be fogja majd ide csatornázni. Sztem a SAFE pénz részben április 12-után vagy így vagy úgy, de be fog jönni.... az már egy más kérdés, hogy a német "rejhenmetál" elviszi (csak) magának a bulit, vagy a vegyesvállalaton keresztül lesznek a megrendelések. A Tátra sztori meg szerintem túlértékelt a 4IG-szempontjából....
Nem veszed figyelembe hogy nem a telekom céget árazza a piac hanem a hadiipari részt. Már most 1,5 milliárd eurós megrendelés állományuk van a hadiipar területén.
De ebben a forumban nem tilt ki Poreci kollega, ha netan a tobbsegi, bullos velemeny szemben contrary elemzest irsz be. , Egyebkent dontson mindenki maga: lehetseges-e, hogy egy ceg 2025 elejen 1000Ft-ot er, es 10 honap mulva tenyleg 5000Ft-er? , Vagy az egesz felfutas semmi mas, mint lelkes meleg levegos lufi, kivalo propagandaval koritve? (Allami hitelekbol, joval valos ertekuk felett felvasarolt telecom ceg a fo vagyon, aminek a merlegben eszkoz oldalon 240Mrd intangible es 270Mrd goodwill van (ami ugye zero ertek) de van neki 770Mrd +130Mrd Ft adossaga ezzel szemben, a bank fele. Aki ezert ad 4000Ft-ot reszvenyenkent, azok mind biztosan ertik, miert teszik :-)
Sziasztok! Teljesen igaza van azoknak, akik a "másik fórumon" a vak-optimistákat vagy felbeszélőket ekézik. Tényleg gáz ami ott van. De ugyanakkor az is gáz ami itt lett, olyan mint amikor egyszerre olvasod a Telex-et meg a Mandinert..... Nem lehetne tárgyilagosabb véleményekkel itt megjelenni???? Mert ahogy most van az maximum egymás hülyítésére jó csak.... Peace!
Számomra érthetetlen ami a másik topicban megy. Csak a fel, köszönhető ez az engem is kitiltó feel-nek. 2008-ban az OTP 3-4x volt túlértékelve és láttuk mi lett a vége. Itt most 4x ez az érték és még mindig bíznak a szárnyalásban, miközben már egyértelmű, hogy sokan az 1000-től felépített vételeiket realizálják. Szekta lett ez. Csak azért nézem és írogatom, mert próbálom értelmezni, megérteni ennek a pszihológiáját.
Pedig nem mond butaságokat, szokott tévedni is, de az sem mindegy mekkorát! Itt sokkal könnyebb felezni a lóvét, mint az OTP-ben, pedig az is túlértékelt, ez megérne egy kis kockázatelemzést a gyomorból jövő elutasítás helyett. Én sajnálom a sok 4000 feletti emberkét, 2000-től nekem nem nyúkapiszka van. Lehet azt mondani, hogy nem dupláztam, de felezni és negyedelni sem fogok. Jobb kimaradni egy emelkedésből, mint benne lenne egy nagy bukóban.
Sajnos igazam lett hogy a 3700ról visszapattanás az csak az esés korrekciója volt. Igaz hogy ma minden esett csak nem mindegy honnan. A csúcsról estek 3%ot míg a 4ig 20% esés után esett tovább. Nagyon nem mindegy.
Az mióta propaganda hogy megvették a rábát? A hadiipari szerződések tények, nem propaganda. Ráadásul arról elfeledkezel hogy a 4igben a közkéz 10%, a részvények a nagy tulajoknál vannak. 25% ráadásul a német rheinmetallnál.
Eddig arról volt szó, azért megy a tőzsde, azért jönnek a befektetők mert MP győzelmét árazzák. Akkor ma mit áraznak? Hirtelen rájöttek hogy lehet mégis Orbán győz?
Azt szokták mondani hogy a tőzsde a jövőt árazza. Mindenki tudja hogy túlszaladt az árfolyam csakhogy ez már nem IT és telekommunikációs cég. Megjelent a hadiipar, műhold gyártás, drón, Rába stb. Nem azért esik mert hirtelen megvilágosodtak egyesek. Minden esik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...